Els Veterans hauran de seguir lluitant.

Montañesa 5 – Veterans 4

Diumenge passat van jugar els nostres Veterans de la Fundació sofrint una derrota molt injusta vist el desenvolupament del partit i el joc desplegat per cada equip.

En aquest partit la F.E.Grama comptava amb moltes baixes i arribaven amb l’equip una mica just però que des del primer moment van prendre el comandament del partit i van prendre possessió de la pilota. Gràcies a ells, els Veterans es van posar per davant en el marcador fins a dues ocasions que la Montañesa gràcies a dues contres els van aconseguir empatar. Amb resultat d’empat a dos es va arribar al descans.

La segona part va començar en la mateixa línia de la primera i els Veterans de la Grama eren els amos del joc pel que es van tornar a posar per davant, però la Montañesa tornava a empatar gràcies a una pilota a l’àrea i una rematada des de la vora que entrava per l’esquadra. Els jugadors de la Fundació buscaven de nou la porteria contrària per a tornar a posar-se per davant i en una contra de la Montañesa, una fallada defensiva els permetia posar-se per davant en el marcador. Per primera vegada en el partit tocava remuntar, la Fundació es bolcava buscant la porteria contrària. Una recuperació al mig camp i una xutada llunyana que entrava per l’esquadra tornava a posar l’empat a 4 gols en el marcador. El partit entrava en els minuts finals i tot feia presagiar que si algun equip marcava, seria la Fundació, que era que tenia el domini del joc, però una falta en l’últim sospir a trenta metres de la porteria acabaria sent el cinquè gol de la Montañesa, i per tant, el que li donava la victòria just en marcar quan l’àrbitre xiulava el final del partit.

Dolorosa derrota que fa que els Veterans no surtin de la zona baixa de la classificació.

 

 

Montañesa 5 – Veteranos 4

Domingo pasado jugaron nuestros Veteranos de la Fundación sufriendo una derrota muy injusta visto el desarrollo del partido y el juego desplegado por cada equipo.

Partido en el que la F.E.Grama con muchas bajas llegaban con el equipo un poco justo pero que desde el primer momento tomaron el mando del partido y se hicieron con el balón. Gracias a ellos los Veteranos se pusieron por delante en el marcador hasta en dos ocasiones que la Montañesa gracias a dos contras los consiguieron empatar. Con resultado de empate a dos se llegó al descanso.

La segunda parte comenzó en la misma línea de la primera y los Veteranos de la Grama eran dueños del juego por lo que se volvieron a poner por delante, pero la Montañesa volvía empatar gracias a un balón al área y un remate desde el borde que entraba por la escuadra. Los jugadores de la Fundación buscaban de nuevo la portería contraria para volver a ponerse por delante y en una contra de la Montañesa un fallo defensivo les permitía ponerse por delante en el marcador. Por primera vez en el partido, tocaba remontar, la Fundación se volcaba buscando la portería contraria. Una recuperación en medio campo y un chute lejano que entraba por la escuadra volvía a poner el empate a 4 goles en el marcador. El partido entraba en los minutos finales y todo hacía presagiar que si algún equipo marcaba era la Fundación, que era que tenía el dominio del juego, pero una falta en el último suspiro a treinta metros de la portería acabaría siendo el quinto gol de la Montañesa y por tanto el que le daba la victoria justo al marcar cuando el árbitro pitaba el final del partido.

Dolorosa derrota que hace que los Veteranos no salgan de la zona baja de la clasificación.