Cròniques dels Cadets amb la gran golejada del «D»

Montañesa 2 – Cadet “A” 3 

Bona victòria del Cadet A en un camp difícil a causa de les dimensions reduïdes.

El partit es posava aviat de cara per als Colomencs que en el minut 9, l’Hector després de passada del jugador Rubén ens va donar el 0-1 al marcador. La Fundació continuava dominant a una Montañesa que esperava als visitants per a contraatacar. Poc abans del descans, el jugador punta Iker feia el 0-2, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

En la represa del partit, el conjunt de Nou Barris sortia estrenyent a dalt en una recerca per retallar distàncies, però seria de nou la Grama qui faria el 0-3 gràcies al jugador Rubén Cifuentes que després de superar a quatre adversaris va col·locar la pilota al fons de les malles. Els de Manu Peláez continuaven atacant buscant ampliar el marcador, però en un error fortuït, seria la Montañesa qui en el minut 60 escurcés distàncies. A partir d’aquí, el nerviosisme dels blaus que veien com la Montañesa a pilota parada, feia molt de mal. En una d’aquestes accions a pilota parada penjant a l’àrea, arribaria el 2-3 en els minuts finals, minuts que els de Santa Coloma van saber sofrir i aguantar per a emportar-se els 3 punts.

 

Montañesa 2 – Cadete “A” 3 

Buena victoria del Cadete A en un campo difícil debido a las reducidas dimensiones.

El partido se ponía pronto de cara para lo Colomenses que en el minuto 9 , Hector tras pase de Rubén hacia el 0-1. La Fundación seguía dominando a una Montañesa que esperaba a los visitantes para contragolpear. Poco antes del descanso, el punta Iker marcaba el 0-2 , resultado con el que se llegaría al descanso.

En la reanudación del partido, el conjunto de Nou Barris salía a apretar arriba en busca de recortar distancias, pero sería de nuevo la Grama quien haría el 0-3, obra de Rubén Cifuentes que tras sortear a cuatro adversarios, coloca el balón al fondo de las mallas. Los de Manu Peláez seguían atacando buscando ampliar el marcador, pero en un error fortuito, sería la Montañesa quien en el minuto 60 acortaría distancias. A partir de aquí, nerviosismo de los azules que veían como la Montañesa a balón parado le hacía mucho daño.  En una de estas acciones a balón parado colgando al área, llegaría el 2-3 en los minutos finales, minutos que los de Santa Coloma supieron sufrir y aguantar para llevarse los 3 puntos.

 

 

Cadet “B” 1- Escola E.Brafa 1

Dissabte passat a les 12:30 h del matí es disputava a casa el partit dels nostres Cadets del B contra el Brafa, els líders de grup. 

La Grama no venia de la seva millor ratxa, malgrat això van saber respondre i van ser els millors durant tot el partit on es van fallar diverses ocasions de gol, la qual cosa va penalitzar els nostres a l’hora d’emportar-se els 3 punts on finalment el marcador va acabar en un empat d’1-1.

 

Cadete “B” 1- Escola E.Brafa 1

El pasado sábado a las 12:30 h de la mañana se disputaba en casa el partido de nuestros Cadetes del B contra el Brafa, los líderes de grupo.

La Grama no venía de su mejor racha pero pesar de esto supieron responder y fueron los mejores durante todo el partido donde se fallaron varias ocasiones de gol, lo cual penalizó nuestros a la hora de llevarse los 3 puntos donde finalmente el marcador acabó en un empate de 1-1.

 

 

Catalonia 2 – Cadet “C” 0 

El nostre Cadet C va jugar diumenge passar contra el Catalonia fora de casa. Pel que fa a la primera part va estar molt competida amb bons moments per tots dos equips, malgrat que cap dels dos va saber transformar en gol les seves oportunitats. Va arribar la segona part i aquesta ja va ser diferent, ja que els locals van ser capaços d’aconseguir dos gols, el primer després d’un córner i el segon després d’un centre a l’àrea. Després del dur cop la Grama va generar diverses situacions per a retallar distàncies però va faltar la punteria.

 

Catalonia 2 – Cadete “C” 0 

Nuestro Cadete C jugó el domingo pasado contra el Catalonia fuera de casa. 

En cuanto a la primera parte, estuvo muy competida con buenos momentos por ambos equipos, a pesar de que ninguno de los dos supo transformar en gol sus oportunidades. 

Llegó la segunda parte y esta ya fue diferente, puesto que los locales fueron capaces de conseguir dos goles, el primero después de un córner y el segundo después de un centro a área. Después del duro golpe la Grama generó varias situaciones para recortar distancias pero faltó puntería.

 

 

La Salut Pere Gol 0 – Cadet “D” 11

Aquesta setmana passada els nostres Cadets del D jugaven en el camp del Pere Gol… un rival que a priori estava en la zona meitat-baixa de la taula. Va estar un partit emocionant en el qual per sort no va tornar a passar com la setmana passada on els nostres van jugar contra un rival de les mateixes característiques però els hi va costar «obrir la llauna» i van acabar marcant en l’últim moment.

Aquesta setmana, ha canviat la dinàmica i ja en el primer moment la Grama va marcar gol podent jugar així més tranquils. Durant tota la primera part, els nostres estaven molt encertats quan arribaven a la zona de gol on anaven marcant successivament. Va arribar així la mitja part on el marcador mostrava un 0-6 a favor nostre.

En la segona part l’equip continuava movent molt bé la pilota, mantenint el control i generant nombroses ocasions de gol acabant el partit amb 11 punts per als nostres i 0 per als contraris, la qual cosa ens posa en la tercera posició.

Toca continuar lluitant per a continuar pujant.

 

La Salut Pere Gol 0 – Cadete “D” 11

Esta semana pasada nuestros Cadetes del D jugaban en el campo del Pere Gol… un rival que a priori estaba en la zona mitad-baja de la tabla, un partido emocionante en el que por suerte no ha vuelto a pasar como la semana pasada donde los nuestros jugaron contra un rival de las mismas características donde costó “abrir la lata” y acabaron marcando en el último momento. 

Esta semana, ha cambiado la dinámica y ya en el primer momento la Grama marcó gol pudiendo jugar así más tranquilos. Durante toda la primera parte los nuestros estaban muy acertados cuando llegaban a la zona de gol dónde iban marcando sucesivamente. Llegó así la media parte dónde el marcador mostraba un 0-6 a favor nuestro. 

En la segunda parte el equipo seguía moviendo muy bien la pelota manteniendo el control y generando numerosas ocasiones de gol acabando el partido con 11 puntos para los nuestros y 0 para los contrarios, la qual cosa nos pone en la tercera plaza. 

Toca seguir luchando para seguir subiendo.

 

 

Cadete “E” 2 – Pomar 5

Partit amb molt poca intensitat. Els nostres van sortir inicialment forts, malgrat que cometien algun que un altre error sobretot en el minut 15 on el rival es va avançar en el marcador a 0-1. Els blaus seguien igual, va haver-hi un moment en el qual van estrènyer-lo més i van poder pujar la intensitat una mica, però en el minut 20 un dels nostres va cometre una errada de coordinació i en donar-li amb la mà dins de l’aèria cometien un penal, penal que fa posar-se al rival 0-2 al marcador. Així i tot, els nostres continuaven intentant-ho però no van aconseguir el primer gol fins al minut 36. Es dóna la mitja part amb 1-2 en el marcador, perdent.

Comença la segona part on els nostres van voler fer un gir al partit. En un rebot la Grama va aconseguir posar-se a 2-2 en el minut 57. Els nostres van començar a baixar la intensitat i a relaxar-se. Cada vegada més els blaus van deixar que els contraris toquessin pilota i a conseqüència d’això, el rival va crear a més jugades de perill. En els minuts 61 i 67 el rival va marcar dos gols que van fer que el nostre equip s’ensorrés per complet. Els nostres van continuar donant la cara però en el minut 71 el rival va marcar el 2-5 i va sentenciar el partit.

 

Dolors: hi ha molta feina per davant. No es tracta de treure punts i resultats, sinó que el treball en el camp cada vegada sigui millor.

 

Cadete “E” 2 – Pomar 5

Partido con muy poca intensidad. Los nuestros salieron inicialmente fuertes, aunque cometían algún que otro fallo sobretodo en el minuto 15 donde el rival se adelantó en el marcador a 0-1. Los azules seguían igual, hubo un momento en el cual apretarlo más y subieron la intensidad un poco, pero en el minuto 20 uno de los nuestros comete un fallo de coordinación y al darle con la mano dentro del área cometieron un penalti, penalti que hace ponerse al rival 0-2. Aun así, los nuestros siguieron intentándolo pero no consiguieron el primer gol hasta el minuto 36. Se da la media parte con 1-2 en el marcador, perdiendo.

 

Empieza la segunda parte dónde los nuestros quisieron dar un giro al partido. En un rebote la Grama consiguió ponerse a 2-2 en el minuto 57. Los nuestros comenzaron a bajar la intensidad y a relajarse. Cada vez más los azules dejaron que los contrarios tocasen pelota y a consecuencia de eso, el rival creó a más jugadas de peligro. En los minutos 61 y 67 el rival marcó dos goles que hicieron que nuestro equipo se viniera abajo por completo. Los nuestros siguieron dando la cara pero en el minuto 71 el rival marcó el 2-5 y sentenció el partido.

Dolors: hay mucho trabajo por delante. No se trata de sacar puntos y resultados, sino de que el trabajo en el campo cada vez sea mejor.