Cròniques dels prebenjamins que no van parar de lluitar

Prebenjamí “A” 4 – Barcino 2

Aquesta setmana presentava un partit molt intens pels nostres petits davant el líder imbatut, i així va ser. La Grama va començar molt intensa en la pressió, sense deixar que els contraris tinguessin oportunitats en xuts frontals, és aquest bon treball en equip el que ens dóna el primer gol. Arriba el segon quart i aquest comença amb un error en la sortida que suposa el consegüent empat. Després d’això els nostres segueixen amb la mateixa dinàmica i tornem a marcar amb un 2-1 que dóna pas a la mitja part.

Després del descans amb la represa del partit els contraris van intensificar però la pegada dels nostres era superior i marquen un tercer gol. Els contraris veient que el partit se’ls hi anava de les mans, es van començar a bolcar en atac i aconsegueixen retallar distància abans d’acabar el tercer quart. En l’últim i definitiu temps comença amb més possessió i oportunitats pels nostres la qual cosa ens dóna el 4-2.

Gran partit de tot l’equip, a seguir així.

 

Prebenjamín “A” 4 – Barcino 2

Esta semana pasada se presentaba un partido muy intenso para nuestros pequeños ante el líder imbatido, y así fue. La Grama empezó muy intensa por lo que a presión respecta, sin dejar que los contrarios tuvieran oportunidades en chutes frontales, es este buen trabajo en equipo el que nos da el primer gol. 

Llega el segundo cuarto y empieza con un error en la salida que supone el consiguiente empate, aunque después los nuestros siguen con la misma dinámica y volvemos a marcar dejando el marcador a 2-1 que da el paso a la media parte.

Después del descanso con la reanudación del partido los contrarios se intensificaron, pero la pegada de los nuestros era superior y marcaron su tercer gol. Los contrarios viendo que el partido se les iba de las manos, se empezaron a volcar en ataque y consiguen recortar distancia antes de acabar el tercer cuarto.

En el último y definitivo tiempo empieza con más posesión y oportunidades por los nuestros lo cual nos da el 4-2.

Gran partido de todo el equipo, a seguir así.

 

 

Penya Barcelonista Cinc Copes 4 – Prebenjamí “B” 0

Diumenge passat els nostres nens del Prebenjamí B van jugar fora de casa la seva sisena jornada contra la Penya Barcelonista Cinc Copes on el partit va començar amb moltes ganes i motivació per part dels nostres. Durant el primer quart van aguantar i lluitar sense parar on van tenir diverses ocasions que no podien arribar a finalitzar. S’acaba el primer quart amb 0-0 al marcador. Comença segon quart i la Grama va perdent posició perquè els contraris els fan dos gols en dos contraatacs. Els nens continuen lluitant. Arriba la mitja part i el marcador ens mostra el 2-0 on els nostres van perdent. En el tercer quart hi ha canvi de dinàmica en la Grama on l’entrenador posa 3 mitjans per veure si la pilota corre una mica més, però continuen perdent posició. Els contraris fan dos gols més. 

Arriba l’últim quart on els nostres nens «posen tota la carn en la graella» i lluiten fins a l’últim minut de joc on hi ha alguna ocasió però la pilota no arriba a entrar. Va ser un partit molt lluitat. Els nostres marxen contents pel gran esforç posat sobre el terreny de joc.

 

Peña Barcelonista Cinco Copas 4 – Prebenjamí “B” 0

El pasado domingo nuestros niños del Prebenjamín B jugaron fuera de casa su sexta jornada, en este caso contra la Peña Barcelonista Cinco Copas donde el partido empezó con muchas ganas y motivación por parte de los nuestros. Durante el primer cuarto aguantaron y lucharon sin cesar dónde tuvieron varias ocasiones que no podían llegar a finalizar. Se acaba el primer cuarto con 0-0 en el marcador. Empieza segundo cuarto y la Grama va perdiendo posición porque los contrarios marcan dos goles en dos contraataques. Nuestros niños continúan luchando. Llega la media parte y el marcador nos muestra el 2-0 donde los nuestros van perdiendo. En el tercer cuarto hay un cambio de dinámica en la Grama donde el entrenador pone a tres medios para ver si la pelota corre algo más, pero continúan perdiendo posición. Los contrarios marcan dos goles más.

Llega el último cuarto donde nuestros niños «ponen toda la carne en la parrilla» y luchan hasta el último minuto de juego donde hay alguna ocasión de gol pero la pelota no llega a entrar. Fue un partido muy luchado. Los nuestros se van contentos por el gran esfuerzo puesto sobre el terreno de juego.