Foto de capitans contra el Girona

Marcador molt abultat pel que es va veure sobre la gespa del Municipal de la Grama.

Es preveia un partit enormement difícil pels nois de Kiku Parcerisas que rebien a Girona com a colíder de la categoria i el resultat final d’1-4 potser podria indicar-nos que va ser així, però res més lluny de la realitat. Durant els primers 30 minuts els aficionats presents a l’Estadi van poder la millor versió de la Grama en el que portem de temporada.

Des del primer minut els colomencs van sortir a mossegar al rival i a plantar cara però la sort era adversa i ,als vuit minuts, Gabriel posava per davant als gironins amb el 0-1.

El gol no va canviar l’ambició de la Grama que va buscar l’empat amb fermesa  i va tenir una ocasió clara per aconseguir-ho.  Els nostres van mantenir la pressió alta i un gran nivell ofensiu fins que, finalment, Aliou va anotar un penal que li van fer a ell mateix, aconseguint l’1-1 als 22 minuts de joc.

El futbol feia justícia amb el que s’havia vist sobre la gespa i la Grama igualava un marcador advers contra un gran rival però…les coses s’havien de tòrcer quan el col·legiat va ensenyar la segona targeta groga a Aleix Díaz deixant als nois de Kiku en inferioritat des del minut 29 de joc.

L’equip va mantenir la línia de joc en inferioritat i és aquí on el Girona va aprofitar una pilota aturada, als 36 minuts, per que Víctor anotés l’1-2 amb el que es va arribar al descans.

A la segona part, l’equip colomenc va seguir el pla establert des de l’inici i els nois van donar la cara al partit fins al minut 75 on una contra de l’equip visitant va acabar en el tercer gol del Girona. Ja en la recta final, Gabriel va anotar l’1-4 definitiu als 86 minuts, deixant com a golejada un tant enganyosa en un partit on els nois del Juvenil A s’hi van deixar la pell fent un sacrifici bestial fins al minut 90.

Així, amb aquest resultat el Girona s’enfila al liderat aprofitant l’empat del Barça mentre la Grama aguanta la zona mitja de la classificació, en onzena posició.

La propera setmana els nostres visiten al Cerdanyola a les Fontetes en partit corresponent a la tretzena jornada.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

[divider]

Once inicial en el partido contra el Girona

Marcador muy abultado para lo que se vio sobre el césped del Municipal de la Grama.

Se preveía un partido enormemente difícil para los chicos de Kiku Parcerisas que recibían al Girona como colíder de la categoría y el resultado final de 1-4 quizá podría indicarnos que fue así, pero nada más lejos de la realidad. Durante los primeros 30 minutos los aficionados presentes en el Estadio pudieron la mejor versión de la Grama en lo que llevamos de temporada.

Desde el primer minuto los colomenses salieron a morder al rival y plantar cara pero la suerte era adversa y, a los ocho minutos, Gabriel ponía por delante a los gerundenses con el 0-1.
El gol no cambió la ambición de la Grama que buscó el empate con firmeza y tuvo una ocasión clara para conseguirlo. Los nuestros mantuvieron la presión alta y un gran nivel ofensivo hasta que, finalmente, Aliou anotó un penalti que le hicieron a él mismo, consiguiendo el 1-1 a los 22 minutos de juego.

El fútbol hacía justicia con lo visto sobre el césped y la Grama igualaba un marcador adverso contra un gran rival pero … las cosas se torcieron cuando el colegiado enseñó la segunda tarjeta amarilla a Aleix Díaz dejando a los chicos de Kiku en inferioridad desde el minuto 29 de juego.

El equipo mantuvo la línea de juego en inferioridad y es aquí donde el Girona aprovechó una balón parado, a los 36 minutos, para que Víctor anotara el 1-2 con el que se llegó al descanso.

En la segunda parte, el equipo colomense siguió el plan establecido desde el inicio y los chicos dieron la cara  hasta el minuto 75 donde una contra del equipo visitante terminó en el tercer gol del Girona. Ya en la recta final, Gabriel anotó el 1-4 definitivo a los 86 minutos, dejando como goleada un tanto engañosa un partido donde los chicos del Juvenil A se dejaron la piel haciendo un sacrificio bestial hasta el minuto 90 .

Así, con este resultado el Girona se hace con el liderato aprovechando el empate del Barça mientras la Grama aguanta en la zona media de la clasificación, en undécima posición.
La próxima semana los nuestros visitan al Cerdanyola en las Fontetes en partido correspondiente a la decimotercera jornada.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin