Segueix la ratxa del Juvenil A

foto: Joan Villagrasa

JUVENIL A

Emoció fins a l’últim minut entre el Juvenil A i J.M. Gené. La primera part va ser marcada per les imprecisions de cara a porteria i on, ambdós equips, han fallat als metros finals. Encara així, en una errada de sortida de pilota la Grama ha tingut la seva i Bruno ha anotat el 0-1.

La segona part ha sigut calcada a la primera, passis imprecisos y molt de nerviosisme. Els nois de Luís Hernando han pogut ampliar l’avantatge en alguna contra però no hem pogut definir, s’ha mantingut el resultat i l’emoció ha estat assegurada fins que l’àrbitre ha xiulat.

Emoción hasta el último minuto entre el Juvenil A y J. M. Gené. La primera parte fue marcada por las imprecisiones de cara a portería y donde, ambos equipos, han fallado en los metros finales. Aún así, en un error en la salida de balón, la Grama ha tenido la suya y Bruno anotó el 0-1.
La segunda parte ha sido calcada a la primera, pases imprecisos y mucho nerviosismo. Los chicos de Luís Hernando han podido ampliar la ventaja en alguna contra pero no hemos podido definir, se ha mantenido el resultado y la emoción ha estado asegurada hasta el pitido del árbitro.

JUVENIL B

Els entrenadors diuen que es juga com s’entrena i en una setmana on el Juvenil B no ha pogut entrenar amb els seus efectius el partit de dissabte ha resultat un desastre.

El 3-0 final contra Sarrià va començar amb un error als primers minuts que va significar el primer gol en contra . Des d’aquí cúmul d’errors, falta de seguretat, falta d’intensitat i tots els duels perduts sense acudir a lluitar una segona jugada. Al minut 10 de la segona part els nostres ja perdien 3-0 i els nostres jugadors van abaixar els braços sense cap tipus de motivació. Queda centrar l’equip i corregir allò que ens fa tan febles.

Los entrenadores dicen que se juega como se entrena, y en una semana donde el Juvenil B no ha podido entrenar con sus efectivos, el partido del sábado ha resultado un desastre.
El 3-0 final contra Sarrià comenzó con un error en los primeros minutos que significó el primer gol en contra. Desde aquí, cúmulo de errores, falta de seguridad, falta de intensidad y todos los duelos perdidos sin acudir a luchar una segunda jugada. En el minuto 10 de la segunda parte, los nuestros ya perdían 3-0 y bajaron los brazos sin ningún tipo de motivación. Queda centrar al equipo y corregir lo que nos hace tan débiles.

JUVENIL C

La falta d’efectivitat de cara a porteria condemna al Juvenil C contra la Unificació Bellvitge. Oportunitats durant la primera part per anotar no li van faltar a l’equip de Paco Tamudo però només una ocasió del Bellvitge, després d’un error colomenc, va significar l’1-0 abans del descans.

La segona meitat va ser idèntica a la primera. Control absolut de la Grama sense aconseguir el gol i dos errades defensives ens van posar per sota al marcador per 3-0. Ja al final del partit el Juvenil C va retallar distàncies amb el 3-1 definitiu i sense temps per més.

La falta de efectividad de cara a portería condena al Juvenil C contra la Unificació Bellvitge. Oportunidades durante la primera parte para anotar no le faltaron al equipo de Paco Tamudo pero sólo una ocasión del Bellvitge, tras un error colomense, significó el 1-0 antes del descanso.
La segunda mitad fue idéntica a la primera. Control absoluto de la Grama sin conseguir el gol y dos errores defensivos nos pusieron por debajo en el marcador por 3-0. Ya al ​​final del partido el Juvenil C recortó distancias con el 3-1 definitivo y sin tiempo para más.