L’equip inclusiu de la Fundació Esportiva Grama, guanyador del torneig.

Dijous 29 de novembre, el recinte esportiu Torribera va ser l’escenari del Torneig de futbol inclusiu de la Fundació Tallers. Matinal amb climatologia perfecta per aconseguir que sis equips de futbol inclusiu poguessin gaudir del futbol en excel·lents condicions, competint i amb un ambient esportiu envejable.

L’equip del Grupo DEM, l’equip Cordada, l’equip TEB, l’equip Cointegra 1, l’equip Cointegra 2, l’equip Fundació Tallers i l’equip de la Fundació Esportiva Grama van mostrar el que saben fer sobre la gespa i amb una pilota als peus. Bon nivell de tots els participants  i, sobre tot, treball en equip.

Ja sabem que, en l’esport, l’important és participar, la victòria queda sempre en un segon pla si amb aquesta participació es respecta al rival i s’aprenen valors. Tots els equips van aprendre i es van respectar entre ells. Nosaltres volem destacar el bon treball dels nois de la Fundació Esportiva Grama que finalment van ser els guanyadors del Torneig.

Un moment especial com és l’entrega de Premis, amb la col·laboració de MAPFRE y del GRUPO PASCUAL, va ser a càrrec de Roque Pascual i de Rafael Ortiz. Veure la il·lusió dels participants i les ganes de tornar en següents edicions faran que, sense cap dubte, l’equip de la Fundació Esportiva Grama estigui present sempre que ens convidin. Enhorabona a organització i participants!! Tornarem.

 

LES SAMARRETES BLAVES

L’equip de la Fundació Tallers amb l’equipació de la Grama

En aquesta ocasió, com a cortesia de la Fundació Esportiva Grama,l’equip de la Fundació Tallers va jugar el torneig amb l’equipació titular de la Grama. L’equip de Tallers va lluir les samarretes blaves, cedides fa unes setmanes per la nostra Entitat, mentre que els nostres nois lluïen una equipació de color taronja utilitzada habitualment com a tercera roba de joc. Un luxe tenir sobre el camp a dos equips germans amb en nostre escut sobre el pit.

 

 

 

[divider]

L’equip inclusiu de la F.E. Grama

El jueves 29 de noviembre, el recinto deportivo Torribera fue el escenario del Torneo de fútbol inclusivo de la Fundació Tallers. Matinal con climatología perfecta para conseguir que seis equipos de fútbol inclusivo pudieran disfrutar del fútbol en excelentes condiciones, compitiendo y con un ambiente deportivo envidiable.

El equipo del Grupo DEM, el equipo Cordada, el equipo TEB, el equipo Cointegra 1, el equipo Cointegra 2, el equipo Fundació Tallers y el equipo de la Fundació Esportiva Grama mostraron lo que saben hacer sobre el césped y con un balón en los pies. Buen nivel de todos los participantes y, sobre todo, trabajo en equipo.

Ya sabemos que, en el deporte, lo importante es participar, la victoria queda siempre en un segundo plano si con esta participación se respeta al rival y se aprenden valores. Todos los equipos aprendieron y se respetaron entre ellos. Nosotros queremos destacar el buen trabajo de los chicos de la Fundació Esportiva Grama que, finalmente, fueron los ganadores del Torneo.

Un momento especial como es la entrega de Premios, con la colaboración de MAPFRE y del GRUPO PASCUAL, fue a cargo de Roque Pascual y de Rafael Ortiz. Ver la ilusión de los participantes y las ganas de volver en siguientes ediciones harán que, sin lugar a dudas, el equipo de la Fundació Esportiva Grama esté presente siempre que nos inviten. ¡¡Enhorabuena a la organización y a los participantes!! Volveremos.

 

LAS CAMISETAS AZULES

En esta ocasión, como cortesía de la Fundació Esportiva Grama, el equipo de la Fundació Tallers jugó el torneo con la equipación titular de la Grama. El equipo de Talleres lució las camisetas azules, cedidas hace unas semanas por nuestra Entidad, mientras que nuestros chicos lucían una equipación de color naranja utilizada habitualmente como tercera ropa de juego. Un lujo tener sobre el campo a dos equipos hermanos con en nuestro escudo sobre el pecho.

Por admin