Cop de força del Cadet D

 

CADET A

Van merèixer més els Colomenc contra el Parets. Moltes ocasions errades van condemnar a la Grama.

El primer quart d’hora els nostres es van fer amb la pilota però sense apropar-se a l’àrea rival. Ja al minut 17, el Parets va robar una pilota al mig del camp i la contra va suposar el 0-1. Aquest gol va deixar tocat al Cadet A, fet que va aprofitar l’equip visitant per anotar el segon gol. Fins i tot, van tenir ocasió d’anotar el tercer però la Grama va reaccionar justament abans del descans amb una jugada excepcional de Tiburcio. 1-2 al descans.

Monòleg de la Grama a la segona meitat, intentant aconseguir l’empat. Però el futbol ens va castigar amb el tercer gol del Parets. 1-3 al minut 74 en una jugada dubtosa per possible fora de joc. Però els nostres no van abaixar els braços, un remat impecable de Hernando va situar el 2-3 al marcador i l’equip estava disposat a lluitar per l’empat però finalment les ocasions errades van pesar al marcador i es va tancar amb derrota colomenca.

Merecieron más los Colomenses contra el Parets. Muchas ocasiones erradas condenaron a la Grama.
El primer cuarto de hora, los nuestros se hicieron con el balón pero sin acercarse al área rival. Ya en el minuto 17, el Parets robó un balón en el centro del campo y la contra supuso el 0-1. Este gol dejó tocado al Cadete A, hecho que aprovechó el equipo visitante para anotar el segundo gol. Incluso, tuvieron ocasión de anotar el tercero pero la Grama reaccionó justo antes del descanso con una jugada excepcional de Tiburcio. 1-2 al descanso.
Monólogo de la Grama en la segunda mitad, intentando lograr el empate. Pero el fútbol nos castigó con el tercer gol de Parets. 1-3 en el minuto 74 en una jugada dudosa por posible fuera de juego. Pero los nuestros no bajaron los brazos, un remate impecable de Hernando situó el 2-3 en el marcador y el equipo estaba dispuesto a luchar por el empate pero finalmente las ocasiones erradas pesaron en el marcador y se cerró con derrota colomense .

 

CADET B

En un camp petit com el de la Salut Peregol, la Grama ha fet una primera part molt bona però sense recompensa de cara a gol. 0-0 immerescut al descans, amb dos pals i joc molt agressiu dels rivals vers els davanters colomencs.

La segona part ha sigut un autèntic espectacle d’aquells que no volem veure en un terreny de joc. Provocacions, pèrdues de temps, joc brut i una ocasió dubtosa que el col·legiat ha considerat vàlida ens ha deixat amb l’1-0 definitiu.

Només podem donar les gràcies als nostres pel comportament esportiu que han mantingut i per no entrar en disputes que no corresponen amb l’esport que practiquem.

En un campo pequeño como el de la Salut Peregol, la Grama ha hecho una primera parte muy buena pero sin recompensa de cara a gol. 0-0 inmerecido al descanso, con dos palos y juego muy agresivo de los rivales hacia los delanteros colomenses.
La segunda parte ha sido un auténtico espectáculo de aquellos que no queremos ver en un terreno de juego. Provocaciones, pérdidas de tiempo, juego sucio y una ocasión dudosa que el colegiado consideró válida nos ha dejado con el 1-0 definitivo.
Sólo podemos dar las gracias a nuestros por el comportamiento deportivo que han mantenido y por no entrar en disputas que no corresponden con el deporte que practicamos.

 

CADET C

Derrota del Cadet C per 2-0 contra la Penya Anguera. L’inici del partit ha estat marcat per  les pilotes llargues sobre la porteria colomenca que han generat perill però ben aviat, el cadet C s’ha centrar i hem dominat la pilota arribant al descans amb 0-0.

La segona meitat ha estat idèntica, control de pilota pels colomencs i contres i pilotes llargues del rival. Al minut 80, l’expulsió de Busta ens ha deixat en inferioritat i ha decantat el partit,  provocant dos errors nostres que han deixat els punts a casa de la Penya Anguera.

Derrota del Cadete C por 2-0 contra la Penya Anguera. El inicio del partido ha estado marcado por los balones largos sobre la portería colomense que han generado peligro. Muy pronto, el cadete C se ha centrado y hemos dominado el balón llegando al descanso con 0-0.
La segunda mitad ha sido idéntica, control de balón para los colomenses y contras y balones largos del rival. En el minuto 80, la expulsión de Busta nos ha dejado en inferioridad y ha decantado el partido, provocando dos errores nuestros que han dejado los puntos en casa de la Peña Anguera.

Cadet D contra el Sistrells

CADET D

Importantíssima victòria per 4-2 del Cadet D sobre el Sistrells que mostra la bona temporada que estan fent aquests nois.

Domini absolut de la Grama encara que el Sistrells va emprar les seves armes per posar-se per davant al marcador però la superioritat dels nostres, amb una gran seguretat defensiva de Didier, Lupi y Eric, ens va fer forts per tirar l’equip endavant i sumar tres punts d’or.

Exemple a seguir aquest Cadet, amb pocs efectius però que porta 5 victòries en 7 partits. Som-hi nois.

 

Importantísima victoria por 4-2 del Cadete D sobre el Sistrells que muestra la buena temporada que están haciendo estos chicos.
Dominio absoluto de la Grama aunque el Sistrells empleó sus armas para ponerse por delante en el marcador pero la superioridad de los nuestros, con una gran seguridad defensiva de Didier, Lupi y Eric, nos hizo fuertes para sacar al equipo adelante y sumar tres puntos de oro.
Ejemplo a seguir este Cadete, con pocos efectivos pero que lleva 5 victorias en 7 partidos. Vamos chicos.

CADET F

L’alternança al marcador i la igualtat és el resum perfecte de l’empat a 3 entre el Cadet F i la Penya Barcelonista Collblanc Torrassa. La primera part va acabar 0-1. A la represa els nois d’Eloy Vilaplana van donar-li la volta amb el 2-1. La reacció dels de l’Hospitalet va fer que els visitants es posessin 2-3 i finalment la Grama empatés a 3. Bon partit el que va jugar el nostre Cadet F.

La alternancia en el marcador y la igualdad es el resumen perfecto del empate a 3 entre el Cadete F y la Peña Barcelonista Collblanc Torrassa. La primera parte terminó 0-1. En la reanudación los chicos de Eloy Vilaplana dieron la vuelta con el 2-1. La reacción de los de Hospitalet hizo que los visitantes se pusieran 2-3 y finalmente la Grama empatara a 3. Buen partido el que jugó nuestro Cadete F.