Segueix en la bona línia el Cadet B

Cadete A:

Palamos 1 CA 4
Gran partit del Cadet A que en tot moment va ser molt superior al Palamós.
El partit va començar amb la Fundació dominant i generant ocasions de gol, però va ser l’equip local qui es va avançar al marcador, després d’un córner ben rematat al primer pal. Va ser ràpida la reacció del conjunt colomenc, que en 2 minuts va donar la volta al marcador. Primer Oliver després transformar un penal comès sobre el mateix posava l’empat, i Guille amb un golàs des de la frontal posava el 1-2. A partir d’aquí domini total dels de Santa Coloma que abans del descans feien el 1-3. Després del descans va continuar la mateixa tònica, el gram era propietària de la pilota i del joc i eren les nombroses ocasions de què disposava per augmentar l’avantatge en el marcador. Finalment només aconseguiria anotar un gol més novament per mediació de Guille. Doblet d’Oliver i Guille per donar una nova victòria al nostre cadet.

Palamos 1 CA 4
Partidazo del Cadete A que en todo momento fue muy superior al Palamós.
El partido empezó con la Fundación dominando y generando ocasiones de gol, sin embargo fue el equipo local quien se adelantó en el marcador , tras un córner bien cabeceado en el primer palo. Fué rápida la reacción del conjunto colomense , que en 2 minutos dió la vuelta al marcador. Primero Oliver tras transformar un penalti cometido sobre el mismo ponía el empate, y Guille con un golazo desde la frontal ponía el 1-2. A partir de aquí dominio total de los de Santa Coloma que antes del descanso hacían el 1-3. Tras el descanso continuó la misma tónica , la grama era dueña del balón y del juego y eran las numerosas ocasiones de las que disponía para aumentar la ventaja en el marcador. Finalmente solo conseguiría anotar un gol más nuevamente por mediación de Guille. Doblete de Oliver y Guille para dar una nueva victoria a nuestro cadete.

Cadete B:

CB 5-0 Lloreda
Seguim amb la nostra bona línia, al min 5, una gran passada a Raúl que es va en velocitat i colpeja al segon pal perquè Gerard rematada a plaer el 1-0, dominant el partit i amb algunes ocasions en un córner atraiem rivals per fer el 2X1 i centrem punt de penal perquè Jean Paul d’un esplèndid cop de cap marqui el 2-0, a partir d’aquí el partit s’endureix i acaba la primera part sense cap aproximació del rival …
Comença la segona part una altra vegada amb el control i en una gran jugada Quiñones arriba a línia de fons i serveix en safata per a Raúl que marca a plaer el 3-0, vam seguir dominant i en una gran jugada Quiñones amb una rosca de gran qualitat s’endolla el 4-0 per tot l’escaire, així fins que arriba el 5è i podien haver estat més, lamentar les lesions de Gerard que està en un gran moment i d’Ignacio, a ressaltar el gran treball al mig del camp de Guillem i Yeray.

CB 5-0 Lloreda
Seguimos con nuestra buena linea, en el min 5, un gran pase a Raúl que se va en velocidad y golpea al segundo palo para que Gerard remate a placer el 1-0, dominando el partido y con algunas ocasiones en un córner atraemos rivales para hacer el 2X1 y centramos punto de penalty para que Jean Paul de un espléndido cabezazo marque el 2-0,a partir de ahí el partido se endurece y acaba la primera parte sin ninguna aproximación del rival…
Comienza la segunda parte otra vez con el control y en una gran jugada Quiñones llega a línea de fondo y sirve en bandeja para Raúl que marca a placer el 3-0, seguimos dominando y en una gran jugada Quiñones con una rosca de gran calidad enchufa el 4-0 por toda la escuadra, así hasta que llega el 5º y podían haber sido más, lamentar las lesiones de Gerard que está en un gran momento y de Ignacio, a resaltar el gran trabajo en la medular de Guillem y Yeray.

Cadete C:

Don Bosco 1-4 Cadete C

Cadete D:

Partit en el qual els errors més absurds ens van condemnar a aquest resultat completament injust. Ja que vam jugar amb pilota i sense pilota millor. Toca seguir treballant i amb aquesta actitud no es perdran els partits.

Partido en el cual los errores más absurdos nos condenaron a ese resultado completamente injusto. Ya que jugamos con balón y sin balón mejor. Toca seguir trabajando y con esa actitud no se perderán los partidos.

Cadete E:

Cadete E 6-1 Cerro

Cadete F:

Horta 3-1 Cadete F