Una de freda i una de calenta per als nostres Benjamins.

Benjamí A:

FE GRAMA 1 LLEFIA 5

  primer cuarto bueno, apartir de ahi, el equipo no ha bajado el ritmo y nos hemos ido al descanso 2-1 perdiendo en el último minuto. Tercer cuarto malísimo por nuestra parte y volviendo a perder, 3-1 resultado de tercer cuarto y por último cuarto, encajamos 2 goles mas y finaliza 1-5.

FE GRAMA 1 LLEFIA 5

Primer cuarto bueno, a partir de ahí, el equipo no ha bajado el ritmo y nos hemos ido al descanso 2-1 perdiendo en el último minuto. Tercer cuarto malísimo por nuestra parte y volviendo a perder, 3-1 resultado de tercer cuarto y por último cuarto, encajamos 2 goles mas y finaliza 1-5.

Benjamí B:

Benjamí B 5-1 Sant Feliuenc

Benjamí C:

Benjamí C 4-3 Mataró

Benjamí D:

Benjamin D 2-3 Montañesa

Partit molt igualat on els dos equips van sortir a guanyar. Va començar colpejant els visitants per dues vegades, però tot i així els locals van saber sobreposar-se i aconseguir l’empat. A partir d’aquí els locals van tenir oportunitats de sobres per posar-se per sobre del marcador, però no va ser així. En l’últim minut, corner a favor de la grama que remata i per al porter ia la contra els visitants després d’una relliscada del defensa aconsegueixen emportar-se els 3 punts. Primer partit amb derrota del 2019, però orgullós de l’actitud que ens serveix per seguir millorant.

Benjamin D 2-3 Montañesa

Partido muy igualado donde los dos equipos salieron a ganar. Empezó golpeando los visitantes por dos veces, pero aún así los locales supieron sobreponerse y lograr el empate. A partir de ahí los locales tuvieron oportunidades de sobras para ponerse por encima del marcador, pero no fue así. En el último minuto, corner a favor de la grama que remata y para el portero y a la contra los visitantes tras un resbalón del defensa consiguen llevarse los 3 puntos. Primer partido con derrota del 2019, pero orgulloso de la actitud que nos sirve para seguir mejorando.

Benjamí E:

Benjamin E 5-3 Llefia
Gran partit dels nostres davant un quart classificat de la lliga.
Des del primer minut vam dominar el partit, anotant el nostre primer gol molt d’hora, la solidesa en defensa i l’encert de cara a porta ens va fer estar per davant durant tot el partit, reaccionant bé amb gols després de dos errors defensius que ens van costar dos gols en contra que no vam haver regalar.

Benjamin E 5 – 3 Llefia
Gran partido de los nuestros ante un cuarto clasificado de la liga.
Desde el primer minuto dominamos el partido, anotando nuestro primer gol muy temprano, la solidez en defensa y el acierto de cara a porteria nos hizo estar por delante durante todo el partido, reaccionando bien con goles tras dos errores defensivos que nos costaron dos goles en contra que no debimos regalar.

Benjamí F:

Hem començat el partit bastant bé, però després del primer gol ens hem ensorrat, i ens hem despistat i aquí a estat quan el rival a començat a marcar, hem estat molt despistats a l’hora de defensar encara que vam tenir ocasions de marcar però no ens entraven els gols, però seguirem treballant els errors.

Hemos empezado el partido bastante bien, pero después del primer gol nos hemos venido abajo, y nos hemos despistado y ahí a sido cuando el rival a empezado a marcar, hemos estado muy despistados a la hora de defender aunque tuvimos ocasiones de marcar pero no nos entraban los goles, pero seguiremos trabajando los errores.