Anims Joan !!!

Juvenil A:

Partit en el qual no vam tenir el control en cap moment. Les imprecisions es van apoderar de l’equip i no vam saber reaccionar davant les situacions negatives de la trobada. Errors defensius i el poc encert de cara a porta ens van condemnar.

Partido en el cual no tuvimos el control en ningún momento. Las imprecisiones se apoderaron del equipo y no supimos reaccionar ante las situaciones negativas del encuentro. Errores defensivos y el poco acierto de cara a puerta nos condenaron.

Foto: Juvenil B

Juvenil B:

I seguim retallant, un equip que a casa ens pinta la cara se’n va golejat, amb un bon treball de tot el grup, un grup que cada setmana que passa creix més i més, i sap que tot és possible.
Una primera part amb un bloc baix de l’equip rival, que ens deixa portar la possessió de la pilota, amb una bona sortida de centrals que generen superioritat a la zona mitjana, amb passades interiors que trenquen les línies per crear ocasions, un joc molt dur de l’ rival que es va cap a casa amb zero targetes en contra, i nosaltres amb tres, increïble, la primera part acaba amb un marcador de 2-0
A l’inici de la primera amb canvis en totes les línies, i amb l’equip rival pressionant a dalt, ens general problemes en la sortida, però organitzant i calmant la progressió amb pilota, es generen les ocasions i així els gols, una gran segona part on debuta el nostre porter Angel solucionat l’única jugada de perill creada fins a la seva entrada
Tot es redueix i s’estreny més i més, i nosaltres estem aquí més que mai
A seguir treballant

Y seguimos recortando, un equipo que en su casa nos pinta la cara se marcha goleado , con un buen trabajo de todo el grupo, un grupo que cada semana que pasa crece más y más , y sabe que todo es posible.
Una primera parte con un bloque bajo del equipo rival , que nos deja llevar la posesion del balón, con una buena salida de centrales que generan superioridad en la zona media , con pases interiores que rompen las líneas para crear ocasiones, un juego muy duro del rival que se va para casa con cero tarjetas en contra , y nosotros con tres, increíble, la primera parte acaba con un marcador de 2-0
Al inicio de la primera con cambios en todas las líneas , y con el equipo rival apretando arriba , nos general problemas en la salida, pero organizando y calmando la progresión con balón , se generan las ocasiones y así los goles , una gran segunda parte donde debuta nuestro portero Angel solventado la única jugada de peligro creada hasta su entrada
Todo se reduce y se aprieta más y más , y nosotros estamos ahí más que nunca
A seguir trabajando.

Juvenil C:

JC 2-1 SANTA EULALIA
Bon partit de la fundació que va sortir victoriós d’un partit difícil.
A la primera part partit dominat per la fundació que va tenir les millors ocasions per avançar-se al marcador però el resultat va acabar sent de 0-0. A la segona part més del mateix partit que la fundació tenia controlat però tant el porter visitant com el porter local evitaven que pugés algun gol al marcador, fins que en el minut 80 la fundació hauria la llauna després d’una bona transició, però poc li dur l’alegria perquè als 5 minuts empata després d’un error defensiu. La fundació no es va donar per vençut i després d’una falta en el minut 90 aconseguia avançar-2-1 al marcador i així obtenint una victòria que es la dedicava a Joan Roig que la setmana anterior es retirava del terreny de joc amb trencament de tíbia i perone. !!! ANIM  JOAN !!!

JC 2-1 SANTA EULALIA
Buen partido de la fundación que salió victorioso de un partido dificil.
En la primera parte partido dominado por la fundación que tuvo las mejores ocasiones para adelantarse en el marcador pero el resultado acabo siendo de 0-0. En la segunda parte más de lo mismo partido que la fundación tenía controlado pero tanto el portero visitante como el portero local evitaban que subiera algun gol al marcador, hasta que en el minuto 80 la fundación habría la lata tras una buena transición,pero poco le duro la alegria porque a los 5 minutos empata tras un fallo defensivo. La fundación no se dio por vencido y tras una falta en el minuto 90 lograba adelantarse 2-1 en el marcador y asi obteniendo una victoria que se la dedicaba a Joan Rojo que la semana anterior se retiraba del terreno de juego con rotura de tibia y perone. !!! ANIMO JOAN !!!