Reus FC Reddis 1-0 FE Grama: sense fortuna a Reus

03/03/2024

La Grama competeix a l’Estadi Municipal de Reus però marxa sense botí

RMM – Reus | Desplaçament sense sort de la Grama fins a Reus. L’equip, que estrenava entrenador després de l’incorporació de Joan Esteva, va lluitar sobre la gespa d’un Estadi Municipal de Reus on feia molt d’aire, però un solitari gol dels locals a l’inici de la segona meitat condemna la Grama a marxar de buit.

L’aire va condicionar el joc dels dos equips des del començament. Continues ratxes feien que fos impossible controlar mínimament la pilota i això va portar a un joc molt directe. El Reus va aprofitar que la Grama va anar de menys a més durant el partit i durant els primers minuts ja va gaudir d’alguna ocasió de gol. Els blaus també ho van provar, sent la més clara un tir de Padillo que el porter local va refusar cap al costat. 0-0 al descans i tot per decidir després d’un primer temps sense gaire feina pels porters.

A la represa, el Reus va aconseguir avançar-se al marcador. La pilota va arribar a Aitor, al segon pal, que va batre Sergio per fer el primer del partit. Un cop dur per la feina de l’equip. El conjunt local va tindre alguna ocasió més durant el segon temps arrel del cop anímic que va suposar el gol. Cal destacar la tornada als terrenys de joc de Roger García, després d’una lesió de llarga durada. La Grama ho va intentar fins el darrer instant del partit però no va poder fer l’empat.

El proper partit serà diumenge a partir de les 11:45h al Municipal de la Grama, on rebrem la visita de la UE Tona. US NECESSITEM MÉS QUE MAI PER DONAR-LI LA VOLTA A LA SITUACIÓ! TOTS A L’ESTADI!

La Grama compite en el Estadio Municipal de Reus pero se marcha sin botín

RMM – Reus | Desplazamiento sin suerte de la Grama hasta Reus. El equipo, que estrenaba entrenador tras la incorporación de Joan Esteva, luchó sobre el césped de un Estadio Municipal de Reus en el que hacía mucho aire, pero un solitario gol de los locales en el inicio de la segunda mitad condena a la Grama a marchar de vacío.

El aire condicionó el juego de ambos equipos desde el comienzo. Continuas rachas hacían que fuera imposible controlar mínimamente el balón y esto llevó a un juego muy directo. El Reus aprovechó que la Grama fue de menos a más durante el partido y durante los primeros minutos ya gozó de alguna ocasión de gol. Los azules también lo probaron, siendo la más clara un tiro de Padillo que el guardameta local rechazó hacia el lado. 0-0 al descanso y todo por decidir después de un primer tiempo sin mucho trabajo por los porteros.

En la reanudación, el Reus logró adelantarse en el marcador. El balón llegó a Aitor, en el segundo palo, que batió a Sergio para hacer el primero del partido. Un duro golpe para el trabajo del equipo. El conjunto local tuvo alguna ocasión más durante el segundo tiempo a raíz del golpe anímico que supuso el gol. Cabe destacar la vuelta a los terrenos de juego de Roger García, después de una lesión de larga duración. La Grama lo intentó hasta el último instante del partido pero no pudo hacer el empate.

El próximo partido será el domingo a partir de las 11:45h en el Municipal de la Grama, donde recibiremos la visita de la UE Tona. ¡OS NECESITAMOS MÁS QUE NUNCA PARA DARLE LA VUELTA A LA SITUACIÓN! ¡TODOS AL ESTADIO!