FE Grama 3-1 UE Tona: retrobament amb la victòria

10/03/2024

La Grama torna al camí de la victòria més d’un mes després a un partit no exent de polèmica

42 dies havien passat des del darrer triomf colomenc. L’equip ha patit una dinàmica negativa durant força partits. Però al futbol, com a la vida, t’has d’aixecar i seguir lluitant. I aquest és l’esperit de la Grama, que ha lluitat fins aconseguir un resultat positiu.

L’inici del duel no va poder ser més profitós pels de Joan Esteva, que al minut 5 es van avançar al marcador gràcies a un gol de Padilla. La primera part de la Grama va ser de matrícula d’honor i es van poder fer més gols degut a l’encadenació de diferents ocasions, però al 38′, Sureda empataria el duel. La resposta de l’equip va ser molt positiva i quatre minuts més tard, Roger García -que tornava a la titularitat un cop superada la lesió de genoll- va fer el segon amb el cap. Moment emotiu pel capità. I no seria el darrer gol del primer temps, perquè a l’afegit, Oumar aconseguiria posar el tercer a l’electrònic.

La segona part va estar marcada per la expulsió (doble groga) a Iván Julián; també va perdonar la segona groga al central de la UE Tona. Sergio va ser protagonista amb diverses aturades de molt mèrit per evitar el gol dels visitants. El futbol va ser just pels d’Esteva, que van saber aguantar un 3-1 amb un home menys i sumen una victòria molt important.

Així mateix, cal destacar que, amb motiu del 8-M (Dia Internacional de la Dona), Cristina Vargas -regidora d’Igualtat- va fer el servei d’honor del partit. A més, la llotja va ser presidida per la pròpia regidora i per la directiva de la Grama Encarni Santiago. Allà van estar presents Anabel Jiménez, Yara Jiménez, Raquel Carreras i Libertad Díaz. També van veure el duel des de la llotja els representants del nou patrocinador del club, Little Caesars Pizza, Francisco Morellón, Carolina Poleo, Mariví i Nacho Morellón. Tots els presents van poder gaudir d’una gran matinal de futbol.

El proper partit de la Grama serà diumenge a partir de les 12:00h, data en que visitarem el camp del Girona FC «B». SEGUIM LLUITANT, EQUIP!

La Grama vuelve al camino de la victoria más de un mes después en un partido no exento de polémica

42 días habían pasado desde el último triunfo colomense. El equipo ha sufrido una dinámica negativa durante bastantes partidos. Pero en el fútbol, ​​como en la vida, tienes que levantarte y seguir luchando. Y éste es el espíritu de la Grama, que ha luchado hasta conseguir un resultado positivo.

El inicio del duelo no pudo ser más provechoso para los de Joan Esteva, que en el minuto 5 se adelantaron en el marcador gracias a un gol de Padilla. La primera parte de la Grama fue de matrícula de honor y se pudieron marcar más goles debido a la encadenación de diferentes ocasiones, pero en el 38′, Sureda empataría el duelo. La respuesta del equipo fue muy positiva y cuatro minutos más tarde, Roger García -que volvía a la titularidad una vez superada la lesión de rodilla- hizo el segundo con la cabeza. Momento emotivo para el capitán. Y no sería el último gol del primer tiempo, porque en el añadido, Oumar lograría poner el tercero en el electrónico.

La segunda parte estuvo marcada por la expulsión (doble amarilla) a Iván Julián; también perdonó la segunda amarilla al central de la UE Tona. Sergio fue protagonista con varias paradas de mucho mérito para evitar el segundo gol de los visitantes. El fútbol fue justo para los de Esteva, que supieron aguantar un 3-1 con un hombre menos y suman una victoria muy importante.

Asimismo, cabe destacar que, con motivo del 8-M (Día Internacional de la Mujer), Cristina Vargas -concejala de Igualdad- realizó el saque de honor del partido. Además, el palco fue presidido por la propia concejala y por la directiva de la Grama Encarni Santiago. Allí estuvieron presentes Anabel Jiménez, Yara Jiménez, Raquel Carreras y Libertad Díaz. También vieron el duelo desde el palco los representantes del nuevo patrocinador del club, Little Caesars Pizza, Francisco Morellón, Carolina Poleo, Mariví y Nacho Morellón. Todos los presentes pudieron gozar de una gran matinal de fútbol.

El próximo partido de la Grama será el domingo a partir de las 12:00h, fecha en la que visitaremos el campo del Girona FC «B». SEGUIMOS LUCHANDO, EQUIPO!