Girona FC «B» 4-3 FE Grama: el tram final condemna la Grama a Riudarenes

18/03/2024

La Grama fa una gran primera part, però es veu superada al tram final de partit i cau al camp del Girona FC «B»

L’inici del duel va ser clarament colomenc. Tot just començar, no s’arribava ni al minut 2, i Peris va inventar-se una genialitat de falta per fer el primer. A partir del gol, l’equip va posicionar-se bé al camp i no va concedir al filial gironí, que ho intentava a través de la posessió de pilota. Al 20′, el propi Peris va fer el segon definint magníficament un 1 vs 1 davant del porter. S’arribaria al descans amb el 0-2 i la sensació que la Grama tenia el partit força controlat.

A la represa, l’equip va sortir bé i va estar a punt de fer el 3r, però Papa Dame va posar l’1 a 2 al 52′, i 8 minuts més tard, Carles Garrido empataria el duel. Els dos equips es van tornar a tantejar i, de nou, Peris de falta directe, avançaria l’equip de Joan Esteva quan s’arribava al 72′ de joc. Tot i això, el darrer quart d’hora va ser fatal per la Grama, que primer al 77′ i després al 95′, va veure com el Girona li va donar la volta al marcador. Derrota a Riudarenes a un partit ple de gols.

Ara, més que mai, hem de seguir lluitant a les jornades de competició que queden per davant. La primera, aquest diumenge a partir de les 11:45h al Municipal de la Grama, data en què rebrem la visita del FC L’Escala. SEGUIM ENDAVANT, EQUIP!

La Grama hace una gran primera parte pero se ve superada en el tramo final y cae en el campo del Girona B

El inicio del duelo fue claramente colomense. Nada más empezar, no se llegaba ni al minuto 2, y Peris se inventó una genialidad de falta para hacer el primero. A partir del gol, el equipo se posicionó bien en el campo y no concedió al filial gerundense, que lo intentaba a través de la posesión de balón. En el 20′, el propio Peris hizo el segundo definiendo magníficamente un 1 vs 1 ante el portero. Se llegaría al descanso con el 0-2 y la sensación de que la Grama tenía el partido bastante controlado.

En la reanudación, el equipo salió bien y estuvo a punto de hacer el 3º, pero Papa Dame puso el 1 a 2 en el 52′, y 8 minutos más tarde, Carles Garrido empataría el duelo. Ambos equipos se volvieron a tantear y, de nuevo, Peris de falta directo, avanzaría al equipo de Joan Esteva cuando se llegaba al 72′ de juego. Sin embargo, el último cuarto de hora fue fatal para la Grama, que primero en el 77′ y después en el 95′, vio cómo el Girona le dio la vuelta al marcador. Derrota en Riudarenes en un partido lleno de goles.

Ahora, más que nunca, debemos seguir luchando en las jornadas de competición que quedan por delante. La primera, este domingo a partir de las 11:45h en el Municipal de la Grama, fecha en la que recibiremos la visita del FC L’Escala. SEGUIMOS ADELANTE, ¡EQUIPO!