FE Grama 1-5 UE Rapitenca: dur correctiu a casa

25/02/2024

La Grama, tot i gaudir de bones oportunitats a la primera part, cau derrotada de forma abultada contra la UE Rapitenca

La mala dinàmica de la Fundació es veu perllongada després de la derrota contra la UE Rapitenca a la jornada 22 de lliga. L’inici del duel va ser clarament blau, amb oportunitats de tot tipus. Els tirs van ser constants i semblava que el gol de la Grama era qüestió de temps. Erik, Padillo, Peris, Aliou… però la pilota no va entrar i els visitants ho van aprofitar, com ja ha passat en més ocasions aquesta temporada. Al 18′, Ian va fer el primer per la Rapitenca. La Grama va seguir insistint i va trobar el gol al 34′, quan una passada enrere de Peris la va aprofitar Padillo per igualar el partit. Abans d’arribar al descans, la Rapitenca va fer el segon des dels 11 metres, mitjançant un penal comés per Oumar per mans dins de l’àrea.

El gol just abans de marxar a vestidors va fer mal a una Grama que va sortir fluixa a la segona part, i això ho van aprofitar els visitants per ampliar la renda al 56′; prèviament, ja havien tingut fins a 3 ocasions consecutives. A partir d’aquí, la tàctica va desaparèixer i la Grama es va bolcar en atac. Els colomencs i els de La Ràpita van poder fer gol i van gaudir d’ocasions, però els que van aconseguir fer fins a dos gols més van ser els visitants, per finalitzar el partit amb un marcador final d’1 gol a 5. A més, al 82′ va ser expulsat Oumar, per doble groga.

Després del partit, José Solivelles va presentar la seva dimissió com a entrenador de la Fundació Esportiva Grama. Des del club li agraïm tota la tasca realitzada a l’entitat i li desitgem el millor de cara al futur.

El proper partit de la Grama serà diumenge a partir de les 17:00h, data en què visitarem el CF Reus Reddis a l’Estadi Municipal de Reus.

La Grama, pese a disfrutar de buenas oportunidades en la primera parte, cae derrotada de forma abultada contra la UE Rapitenca

La mala dinámica de la Fundación se ve prolongada tras la derrota contra la UE Rapitenca en la jornada 22 de liga. El inicio del duelo fue claramente azul, con oportunidades de todo tipo. Los disparos fueron constantes y parecía que el gol de la Grama era cuestión de tiempo. Erik, Padillo, Peris, Aliou… pero el balón no entró y los visitantes lo aprovecharon, como ya ha ocurrido en más ocasiones esta temporada. En el 18′, Ian hizo el primero por la Rapitenca. La Grama siguió insistiendo y encontró el gol en el 34′, cuando un pase atrás de Peris lo aprovechó Padillo para igualar el partido. Antes de llegar al descanso, la Rapitenca hizo el segundo desde los 11 metros, mediante un penalti cometido por Oumar por manos dentro del área.

El gol justo antes de ir a vestuarios hizo daño a una Grama que salió floja en la segunda parte, y eso lo aprovecharon los visitantes para ampliar la renta en el 56′; previamente, ya habían tenido hasta 3 ocasiones consecutivas. A partir de ahí, la táctica desapareció y la Grama se volcó en ataque. Los colomenses y los de La Ràpita pudieron marcar gol y disfrutaron de ocasiones, pero quienes consiguieron hacer hasta dos goles más fueron los visitantes, para finalizar el partido con un marcador final de 1 gol a 5. Además, en el 82′ fue expulsado Oumar, por doble amarilla.

Tras el partido, José Solivelles presentó su dimisión como entrenador de la Fundació Esportiva Grama. Desde el club le agradecemos toda la labor realizada a la entidad y le deseamos lo mejor de cara al futuro.

El próximo partido de la Grama será el domingo a partir de las 17:00h, fecha en la que visitaremos el CF Reus Reddis en el Estadio Municipal de Reus.