Resums dels equips Prebenjamins (3 de novembre)

05/11/2018

FC Martinenc 3-2 PREBENJAMÍ A

Bon partit de la Grama que una altra setmana més li va faltar una mica de sort per guanyar. Els colomencs van jugar bé davant el líder, van dominar però no van materialitzar les ocasions i qualsevol distracció va acabar en gol rival.

Buen partido de la Grama que otra semana más le faltó un poco de suerte para ganar. Los colomenses jugaron bien ante el líder, dominaron pero no materializaron las ocasiones y cualquier despiste acabó en gol rival.

PREBENJAMÍ B 1-3 UE Sant Andreu B

Partit molt disputat i intens entre dos molt bons equips. Primera part molt igualada amb millor possessió i joc per a la Grama. Els visitants van mostrar a pilota aturada, especialment en els nombrosos córners que van tenir. Aleix marcaria el 1-0 en una bona jugada. Abans del descans va empatar el Sant Andreu. A la segona meitat els visitants li van donar la volta al marcador de penal. La Grama va crear ocasions per empatar però unes vegades la falta de punteria, altres el pal i el porter rival les van acabar desbaratant. Els colomencs mereixien l’empat però va arribar l’1-3. Tot i així no van abaixar els braços i el van seguir intentant fins a l’últim minut. Bon partit i bona actitud de tots els jugadors i afició.

Partido muy disputado e intenso entre dos muy buenos equipos. Primera parte muy igualada con mejor posesión y juego para la Grama. Los visitantes mostraron a balón parado, en especial en los numerosos córners que tuvieron. Aleix marcaría el 1-0 en una buena jugada. Antes del descanso empató el Sant Andreu. En la segunda mitad los visitantes le dieron la vuelta al marcador de penalti. La Grama creó ocasiones para empatar pero unas veces la falta de puntería, otras el palo y el portero rival las acabaron desbaratando. Los colomenses merecían el empate pero llegó el 1-3. Aún así no bajaron los brazos y lo siguieron intentando hasta el último minuto. Buen partido y buena actitud de todos los jugadores y afición.

[divider]

CE Europa C 2-3 PREBENJAMÍ C

Partit duríssim contra un equip que arrencava la jornada en tercera posició. La Grama en un partit molt igualat va aconseguir emportar-se la victòria amb un gol en l’últim minut. Tres punts que fa que els colomencs avancin a Europa en la classificació.

Partido durísimo contra un equipo que arrancaba la jornada en tercera posición. La Grama en un partido muy igualado consiguió llevarse la victoria con un gol en el último minuto. Tres puntos que hace que los colomenses adelanten al Europa en la clasificación.

PREBENJAMÍ D 3-1 PB Cinc Copes E

La Grama va anar entrant poc a poc en un partit que van haver de remuntar. Els colomencs van anar a més i en la segona meitat van saber aprofitar les debilitats del rival per aconseguir un resultat positiu que dóna molta moral a l’equip. Encara queden coses per millorar però la progressió s’està veient.

La Grama fue entrando poco a poco en un partido que tuvieron que remontar. Los colomenses fueron a más y en la segunda mitad supieron aprovechar las debilidades del rival para conseguir un resultado positivo que da mucha moral al equipo. Todavía quedan cosas por mejorar pero la progresión se está viendo.

CD Arrabal-Calaf de Gramenet 7-1 PREBENJAMÍ E

Partit difícil que va enfrontar a la Grama contra els líders. Els locals no van deixar en cap moment fer el seu joc als blaus. La Grama va estar tot el partit tancada al seu camp sense poder fer molt davant la superioritat del líder.

Partido difícil que enfrentó a la Grama contra los líderes. Los locales no dejaron en ningún momento hacer su juego a los azules. La Grama estuvo todo el partido encerrada en su campo sin poder hacer mucho ante la superioridad del líder.