Gran victòria del Juvenil B contra el Vila Olímpica

Victòria del Juvenil B per 1-3 davant el Vila Olímpica B.

Gran victòria de la Grama per recuperar la confiança. En un camp petit els blaus es van acostumar ràpid generant ocasions de gol. superant un bloc mig de l’equip rival de molts centímetres, tenint ocasions fins al punt que semblava que el belo no volia entren.

La insistència va tenir el seu fruit arribant el 0-1. Desgraciadament en una pilota dividida va arribar el 1-1, en una possible falta dels locals. A la segona meitat la Vila Olímpica va estrènyer dalt i al ser un camp tan reduït a la Grama li va costar superar el seu rival.

Un dels canvis introduïts per Dani Rosa va resultar donant amplitud i generant el 1-2. Un partit dur i molt treballat que va acabar amb el tercer gol per donar tranquil·litat a la Grama.

Victoria del Juvenil B por 1-3 ante el Vila Olímpica B.

Gran victoria de la Grama para recuperar la confianza. En un campo pequeño los azules se acostumbraron rápido generando ocasiones de gol. superando un bloque medio del equipo rival de muchos centímetros, teniendo ocasiones hasta el punto de que parecía que el balo no quería entran.

La insistencia tuvo su fruto llegando el 0-1. Desgraciadamente en un balón dividido llegó el 1-1, en una posible falta de los locales. En la segunda mitad la Vila Olímpica apretó arriba y al ser un campo tan reducido a la Grama le costó superar a su rival.

Uno de los cambios introducidos por Dani Rosa resultó dando amplitud y generando el 1-2. Un partido duro y muy trabajado que terminó con el tercer gol para dar tranquilidad a la Grama.