El Juvenil A trenca la ratxa negativa

El Juvenil A va trencar la mala dinàmica guanyant 3-1 al CF Unificació Llefià, cuer i únic equip de la lliga que encara no coneix la victòria.

Bons primers minuts de joc de la Grama que va tenir el control i ocasions. En aquests minuts Alex Montalban i Daniel Moreno van posar un 2-0 al marcador per als colomencs. A partir d’aquí la Grama va perdre el control i el partit es va tornar d’anada i tornada fins arribar al descans.

Segona meitat on els locals van cometre constants errors de concentració i sense saber manejar les diferents situacions que el rival els va plantejar durant el partit. Aviat retallaria distàncies la Llefià i no va ser fins al 84 quan Alex Montalban va tancar la victòria de la Grama.

Luis Maria Hernando (entrenador): «En línies generals un mal partit de l’equip en el qual el millor va ser el resultat.»

CLASSIFICACIÓ

El Juvenil A rompió la mala dinámica ganando 3-1 al CF Unificación Llefià, colista y único equipo de la liga que todavía no conoce la victoria.

Buenos primeros minutos de juego de la Grama que tuvo el control y ocasiones. En esos minutos Alex Montalban y Daniel Moreno pusieron un 2-0 en el marcador para los colomenses. A partir de ahí la Grama perdió el control y el partido se volvió de ida y vuelta hasta llegar al descanso.

Segunda mitad donde los locales cometieron constantes errores de concentración y sin saber manejar las diferentes situaciones que el rival les planteó durante el partido. Pronto recortaría distancias la Llefià y no fue hasta el 84 cuando Alex Montalban cerró la victoria de la Grama.

Luis Maria Hernando (entrenador): «En líneas generales un mal partido del equipo en el que lo mejor fue el resultado.»