Resums dels equips Prebenjamins (10 i 11 de març)

PREBENJAMÍ A 2-6 CD Sant Gabriel

Els colomencs van tenir al davant un molt bon rival. En els últims minuts del segon quart arribarien tres gols visitants van posar el partit molt costa amunt per a la Grama. Segona meitat amb ocasions per les dues parts però més encert rival.

Los colomenses tuvieron delante un muy buen rival. En los últimos minutos del segundo cuarto llegarían tres goles visitantes pusieron el partido muy cuesta arriba para la Grama. Segunda mitad con ocasiones por ambas partes pero más acierto rival.

CF Badalona B 1-5 PREBENJAMÍ B 

Els colomencs van haver de remuntar un gol matiner del Badalona (minut 4). A partir de l’1-0 i fins al final la Grama va treure el seu esperit guerrer i va anar a per totes. Al descans van marxar ja per davant en el marcador (1-2) i en la segona meitat van liquidar el partit.

Los colomenses tuvieron que remontar un gol tempranero del Badalona (minuto 4). A partir del 1-0 y hasta el final la Grama sacó su espíritu guerrero y fue a por todas. Al descanso se marcharon ya por delante en el marcador (1-2) y en la segunda mitad finiquitaron el partido.

PREBENJAMÍ C 3-8 Vila Olímpica C

Partit irregular de la Grama que no va saber reaccionar a temps tenint un empat.

Partido irregular de la Grama que no supo reaccionar a tiempo teniendo un empate.

PREBENJAMÍ D 6-1 FC Martinenc F

Partit controlat durant tots els quarts per la Grama i marcant molt ràpid dos gols en el primer. Els colomencs van seguir amb la possessió de la pilota però amb un petit error en defensa va donar esperances al rival (3-1). A la segona meitat li va costar arrencar a la Grama, no van estar encertats però quan van prémer una mica més i van desplegar el seu millor joc van augmentar l’avantatge.

Partido controlado durante todos los cuartos por la Grama y marcando muy rápido dos goles en el primero. Los colomenses siguieron con la posesión del balón pero con un pequeño error en defensa le dio esperanzas al rival (3-1). En la segunda mitad le costó arrancar a la Grama, no estuvieron acertados pero cuando apretaron un poco más y desplegaron su mejor juego aumentaron la ventaja.