Resums dels equips Alevins (10 i 11 de març)

CP Sarrià 3-5 ALEVÍ A

Partit en un camp molt petit on la Grama va haver de remuntar dues vegades. Els colomencs van fer un gran treball que els va portar a poder sumar els tres punts. Al minut 2 arribava el 1-0 i al minut següent Omar empatava i en el 9 Adrià donava la volta al marcador. Just abans del descans empataven els locals. Als pocs segons de reprendre el joc arribava el 3-2. Íker, Adrià i un gol de Kevin Alexander van donar la victòria a la Grama.

Partido en un campo muy pequeño donde la Grama tuvo que remontar dos veces. Los colomenses hicieron un gran trabajo que les llevo a poder sumar los tres puntos. En el minuto 2 llegaba el 1-0 y al minuto siguiente Omar empataba y en el 9 Adrià daba la vuelta al marcador. Justo antes del descanso empataban los locales. A los pocos segundos de reanudarse el juego llegaba el 3-2. Íker, Adrià y un gol de Kevin Alexander dieron la victoria a la Grama.

Sistrells CF 4-1 ALEVÍ B

Partit contra rival directe saldat amb derrota de la Grama en un camp molt petit. Els colomencs van tenir moltes ocasions de gol a la primera meitat però no van acabar de materialitzar-les. Això sumat a errors de marcatge i en la sortida de pilota propici a un resultat que no reflecteix la realitat dels dos equips.

Partido contra rival directo saldado con derrota de la Grama en un campo muy pequeño. Los colomenses tuvieron muchas ocasiones de gol en la primera mitad pero no acabaron de materializarlas. Eso sumado a errores de marcaje y en la salida de balón propicio a un resultado que no refleja la realidad de los dos equipos.

ALEVÍ C 0-3 CE PB Barcino

Partit molt complicat on l’equip rival va plantejar donar-li totalment la possessió de la pilota a la Grama per sortir corrent a l’espai. Tres robatoris en zona d’inici acabar en gol. Sensació d’impotència per a la Grama en veure com el seu rival va fer molt poc per endur-se la victòria després de tot el treball realitzat.

Partido muy complicado donde el equipo rival planteó darle totalmente la posesión del balón a la Grama para salir corriendo al espacio. Tres robos en zona de inicio acabaron en gol. Sensación de impotencia para la Grama al ver como su rival hizo muy poco para llevarse la victoria después de todo el trabajo realizado.

CF Badalona D 3-0 ALEVÍ D

Resultat molt injust després del gran treball de la Grama. La pilota no va voler entrar als colomencs que van anar a contracorrent amb el 1-0 des del principi. Els visitants van arriscar en el tram final però no va arribar el gol, i els locals van sentenciar. Massa càstig per a un bon partit de la Fundació.

Resultado muy injusto tras el gran trabajo de la Grama. La pelota no le quiso entrar a los colomenses que fueron a contracorriente con el 1-0 desde el principio. Los visitantes arriesgaron en el tramo final pero no llegó el gol, y los locales sentenciaron. Demasiado castigo para un buen partido de la Fundació.

Stoitchkov Barcelona C 2-4 ALEVÍ E

La Grama es va imposar al cuer de la lliga en un partit on van ser molt superiors al seu rival. Malgrat posar-se 0-2 al marcador, amb gols d’Alex i Cristian, la Grama va cometre un parell d’errors greus que els va costar veure com els locals van aconseguir empatar. Un gol de Cristian i un altre de Guillem, a falta de quatre minuts per al final, van tancar la victòria blava.

La Grama se impuso al colista de la liga en un partido donde fueron muy superiores a su rival. Pese a ponerse 0-2 en el marcador, con goles de Alex y Cristian, la Grama cometió un par de fallos graves que les costó ver como los locales consiguieron empatar. Un gol de Cristian y otro de Guillem, a falta de cuatro minutos para el final, cerraron la victoria azul.

Barcelona Dragons CF 4-2 ALEVÍ G

Primer quart marcat pels tres gols seguits de l’equip local, Adri retallava distàncies abans d’arribar al segon quart. Un gol de Víctor en un rebuig d’una falta va ajustar encara més el marcador per arribar al descans 3-2. La segona meitat va ser de la Grama, van crear moltes ocasions però la pilota no va voler entrar. A falta de 4 minuts pel final amb els colomencs bolcats en un rebuig els locals van marcar el quart.

Primer cuarto marcado por los tres goles seguidos del equipo local, Adri recortaba distancias antes de llegar al segundo cuarto. Un gol de Víctor en un rechace de una falta ajustó todavía más el marcador para llegar al descanso 3-2. La segunda mitad fue de la Grama, crearon muchas ocasiones pero la pelota no quiso entrar. A falta de 4 minutos para el final con los colomenses volcados en un rechace los locales marcaron el cuarto.