Al Cadet C la pilota no li va voler entrar

El Cadet C va caure derrotat a casa per 1-2 davant la UE Celtic.

Els colomencs van tenir el control del joc en els primers deu minuts, els costava progressar però després van començar a crear ocasions de gol. Als 12 minuts el Celtic va sorprendre amb un gol des de lluny. La Grama va seguir controlant, intentant-ho amb jugades combinades i tenint ocasions però sense sort davant un equip molt superior físicament.

A la segona meitat la Grama va corregir errors i van ser de nou millors. En un centre arribaria el 0-2 però de seguida arribaria el gol local. Última mitja hora de joc on els colomencs van dominar tenint més ocasions de gol però la pilota no va voler entrar.

El Cadete C cayó derrotado en casa por 1-2 ante la UE Celtic.

Los colomenses tuvieron el control del juego en los primeros diez minutos, les costaba progresar pero después empezaron a crear ocasiones de gol. A los 12 minutos el Celtic sorprendió con un gol desde lejos. La Grama siguió controlando, intentándolo con jugadas combinadas y teniendo ocasiones pero sin suerte ante un equipo muy superior físicamente.

En la segunda mitad la Grama corrigió errores y fueron de nuevo mejores. En un centro llegaría el 0-2 pero enseguida llegaría el gol local. Última media hora de juego donde los colomenses dominaron teniendo más ocasiones de gol pero la pelota no quiso entrar.