L’Infantil A torna a ser líder

L’Infantil A va sumar la seva tercera victòria consecutiva després de guanyar 2-0 a la UB Catalonia B. Tres punts que units a la derrota de la Premier posen com a líders en solitari a la Grama.

Els colomencs no van acabar de tenir les coses molt clares al camp, amb problemes per tenir una bona circulació de pilota però sense que el Catalonia no tingués en cap moment ocasions de gol. Després de tres travessers i fallar diverses ocasions clares de gol a falta de dos minuts per al final arribaria el primer.

Una jugada individual d’Izan per banda el mateix la finalitzaria en gol. I en el temps de descompte arribaria el segon, Moha de falta directa.

El Infantil A sumó su tercera victoria consecutiva tras ganar 2-0 a la UB Catalonia B. Tres puntos que unidos a la derrota de la Premier ponen como líderes en solitario a la Grama.

Los colomenses no acabaron de tener las cosas muy claras en el campo, con problemas para tener una buena circulación de balón pero sin que el Catalonia no tuviese en ningún momento ocasiones de gol. Después de tres largueros y fallar varias ocasiones claras de gol a falta de dos minutos para el final llegaría el primero.

Una jugada individual de Izan por banda el mismo la finalizaría en gol. Y en el tiempo de descuento llegaría el segundo, Moha de falta directa.