Derrota injusta de l’Infantil B al Feliu i Codina

L’Infantil B va caure derrotat per un ajustat 5-4 davant la U. At. Horta en un partit que van merèixer guanyar els de Santa Coloma.

Partit difícil que enfrontava la Grama contra el quatre classificat i que van afrontar els blaus amb il·lusió i ganes. Els colomencs van començar molt bé posant-0-2 al marcador i portant el pes del joc, amb caràcter i treball dins del camp. Abans del descans el Horta retallaria diferències.

A la segona meitat van començar millor els locals que només iniciar empatar. Lluny d’enfonsar-la Grama va seguir amb el seu treball i així arribaria a posar-se 2-4. En els últims cinc minuts i amb l’Horta bolcat van arribar els tres gols locals que reflectirien un marcador injust per a la Grama.

 

El Infantil B cayó derrotado por un ajustado 5-4 ante la U. At. Horta en un partido que merecieron ganar los de Santa Coloma.

Partido difícil que enfrentaba a la Grama contra el cuatro clasificado y que afrontaron los azules con ilusión y ganas. Los colomenses empezaron muy bien poniéndose 0-2 en el marcador y llevando el peso del juego, con carácter y trabajo dentro del campo. Antes del descanso el Horta recortaría diferencias.

En la segunda mitad empezaron mejor los locales que nada más iniciarse empataron. Lejos de venirse abajo la Grama siguió con su trabajo y así llegaría a ponerse 2-4. En los últimos cinco minutos y con el Horta volcado llegaron los tres goles locales que reflejarían un marcador injusto para la Grama.