‘Maneta’ fora de casa del Juvenil-Cadet A

El Juvenil-Cadet A va guanyar 0-5 davant el Women ‘s Soccer School B, malgrat el resultat no va ser el millor partit de les Chias però els tres punts són valuosos i els posa terceres en solitari.

Durant moltes fases del partit el rival de la Grama va ser superior en joc, ganes i intensitat però les colomenques van demostrar ser millors amb una gran definició, però la veritat és que si van arribar a tenir al davant a un rival més complicat el resultat hagués estat un altre .

La Grama va treure el repertori de qualitat i en mitja hora de la segona meitat va fer miques el rival. Cinthia va marcar un hat-trick, Carla i Nicol van marcar un a la golejada.

juvcadA1718

 

El Juvenil-Cadete A ganó 0-5 ante el Women’s Soccer School B, pese al resultado no fue el mejor partido de las chias pero los tres puntos son valiosos y les pone terceras en solitario.

Durante muchas fases del partido el rival de la Grama fue superior en juego, ganas e intensidad pero las colomenses demostraron ser mejores con una gran definición, pero lo cierto es que si llegaron a tener en frente a un rival más complicado el resultado hubiera sido otro.

La Grama sacó el repertorio de calidad y en media hora de la segunda mitad hizo trizas al rival. Cinthia marcó un hat-trick, Carla y Nicol marcaron uno en la goleada.