Resums dels equips Benjamins (3 i 4 de novembre)

UE Sant Andreu B 4-1 BENJAMÍ A

Primera meitat per a la Grama que va jugar molt bé, va tenir ocasions que no entraven i al descans van marxar 1-0 a baix. Després del pas per vestidors els colomencs van encaixar un gol en pròpia porta i arran d’aquí els nens es van enfonsar.

Primera mitad para la Grama que jugó muy bien, tuvo ocasiones que no entraban y al descanso se marcharon 1-0 abajo. Tras el paso por vestuarios los colomenses encajaron un gol en propia puerta y a raíz de ahí los niños se vinieron abajo.

CD Sant Gabriel 7-1 BENJAMÍ B

Primer quart igualat amb poques arribades i un gol per als locals. En el segon quart més del mateix, la Grama va tenir ocasions per empatar però sense sort de cara a porta, en canvi els locals van aprofitar una jugada fortuïta per posar el 2-0. Abans del descans de gol olímpic va arribar el tercer gol local. Només començar el tercer quart va arribar el 4-0. En l’últim quart la Grama va marcar el seu únic gol. Resultat molt voluminós i enganyós doncs va ser molt igualat, i el Sangra molt efectiu.

Primer cuarto igualado con pocas llegadas y un gol para los locales. En el segundo cuarto más de lo mismo, la Grama tuvo ocasiones para empatar pero sin suerte de cara a puerta, en cambio los locales aprovecharon una jugada fortuita para poner el 2-0. Antes del descanso de gol olímpico llegó el tercer gol local. Nada más empezar el tercer cuarto llegó el 4-0. En el último cuarto la Grama marcó su único gol. Resultado muy abultado y engañoso pues fue muy igualado, y el Sangra muy efectivo.

RCD Espanyol C 6-1 BENJAMÍ C

Gran partit dels pericos amb molta intensitat des del primer minut que van saber pressionar ben amunt per avançar-ràpid i fer un primer quart molt bo, arribant a anar guanyant 3-0. Després, el partit es va igualar en intensitat i la Grama va començar a combinar i creant alguna ocasió per retallar distàncies, però no va tenir sort. Al final l’equip local va tornar a pujar el ritme i va sentenciar el partit. Primera derrota en lliga dels colomencs.

Gran partido de los pericos con mucha intensidad des del primer minuto que supieron presionar bien arriba para adelantarse rápido y hacer un primer cuarto muy bueno, llegando a ir ganando 3-0. Después, el partido se igualó en intensidad y la Grama empezó a combinar y creando alguna ocasión para recortar distancias, pero no tuvo suerte. Al final el equipo local volvió a subir el ritmo y sentenció el partido. Primera derrota en liga de los colomenses.

Unificació Llefià D 4-2 BENJAMÍ D

Partit que es presentava molt important per intentar aconseguir la segona victòria consecutiva. Des del principi el gram va sortir a pel partit, encara que als dos minuts de començar va rebre un gol en contra, però que va ser contrarestat ràpidament pels visitants. El 3r quart va ser crucial per al partit, on la Grama no va sortir amb l’actitud de la primera part i es va veure amb dos gols sota. A partir d’aquí setge total a la porteria local però sense sort.

Partido que se presentaba muy importante para intentar conseguir la segunda victoria consecutiva. Desde el principio la grama salió a por el partido, aunque a los dos minutos de empezar recibió un gol en contra, pero que fue contrarrestado rápidamente por los visitantes. El 3r cuarto fue crucial para el partido, donde la Grama no salió con la actitud de la primera parte y se vio con dos goles abajo. A partir de ahí asedio total a la portería local pero sin suerte.

Unificació Bellvitge B 7-3 BENJAMÍ E 

Bon partit dels colomencs malgrat el resultat. La mala sort es va acarnissar amb la Grama amb dos gols en pròpia porta i un penal estavellat contra el pal. El xoc es va iniciar amb tres gols dels locals. La Grama es va reposar i va aconseguir acostar-se fins al 4-3. La sort va jugar en contra i van encaixar dos autogols. La resta va ser un duel igualat però sense resultat favorables.

Buen partido de los colomenses pese al resultado. La mala suerte se cebó con la Grama con dos goles en propia puerta y un penalti estrellado contra el palo. El choque se inició con tres goles de los locales. La Grama se repuso y consiguió acercarse hasta el 4-3. La suerte jugó en contra y encajaron dos autogoles. El resto fue un duelo igualado pero sin resultado favorables.

BENJAMÍ F 2-6 CF Montañesa C

El partit va començar força bé per a la Grama que es va posar 2-0 amb un doblet de Neizan. Abans d’arribar a la mitja part la Montañesa va empatar el partit. Segona meitat on els locals es van relaxar i això ho va aprofitar el rival per donar-li la volta al marcador.

El partido empezó bastante bien para la Grama que se puso 2-0 con un doblete de Neizan. Antes de llegar a la media parte la Montañesa empató el partido. Segunda mitad donde los locales se relajaron y eso lo aprovechó el rival para darle la vuelta al marcador.