Resums dels equips Alevins (3 i 4 de novembre)

ALEVÍ A 3-2 CD Arrabal-Calaf de Gramenet

Partit de llums i ombres. Primera meitat on la Grama va estar excel·lent en tot, dominant la pilota i sent molt superiors al rival. A la segona meitat va ser el Raval qui va dominar i no va deixar jugar als blaus. Només els errors en atac gairebé els priven d’una victòria molt necessària per seguir somiant.

Partido de luces y sombras. Primera mitad donde la Grama estuvo excelente en todo, dominando el balón y siendo muy superiores al rival. En la segunda mitad fue el Arrabal quien dominó y no dejó jugar a los azules. Solo los errores en ataque casi les privan de una victoria muy necesaria para seguir soñando.

ALEVÍ B 3-3 UD Cirera

Mal partit de la Grama que per sort va poder sumar un punt. Els colomencs van ser dues vegades per darrere en el marcador i malgrat tot van ser capaços de posar-3-2 amb gols d’Alex, Xavier i Manel. Faltant tres minuts per al final el Cirera va empatar en un córner.

Mal partido de la Grama que por suerte pudo sumar un punto. Los colomenses fueron dos veces por detrás en el marcador y pese a todo fueron capaces de colocarse 3-2 con goles de Alex, Xavier y Manel. Faltando tres minutos para el final el Cirera empató en un córner.

ALEVÍ C 0-2 Unificación Bellvitge

Partit on la Grama va sortir adormida i sense actitud dins el camp. El rival va jugar sense porter i sense canvis fins al tercer quart quan ja anaven 0-2. A partir d’aquest moment la Grama va reaccionar però va ser tard.

Partido donde la Grama salió dormida y sin actitud dentro del campo. El rival jugó sin portero y sin cambios hasta el tercer cuarto cuando ya iban 0-2. A partir de ese momento la Grama reaccionó pero fue tarde.

ALEVÍ D 1-1 U.At.d’Horta B

Un error en els primers minuts del partit els va costar als locals un gol que els visitants els va ser suficient per emportar-se un punt. La Grama va tenir tot el temps el control però els minuts van anar passant i la pilota no va voler entrar arribant al final amb un punt que sap a poc.

Un error en los primeros minutos del partido les costó a los locales un gol que a los visitantes les fue suficiente para llevarse un punto. La Grama tuvo todo el tiempo el control pero los minutos fueron pasando y la pelota no quiso entrar llegando al final con un punto que sabe a poco.

ALEVÍ E 2-0 Barcelona Dragons CF

La Grama es va enfrontar al líder de la lliga i en un partit molt competit els colomencs van treure actitud i una concentració màxima. Primera meitat de migcampisme, molta baralla a la zona mitja del camp i 0-0 al descans. A la segona meitat la Grama ha dominat totes les facetes del joc. Justin amb un gran xut des de la frontal i Escobar gairebé al final del partit amb una jugada personal van marcar els gols de la victòria.

La Grama se enfrentó al líder de la liga y en un partido muy competido los colomenses sacaron actitud y una concentración máxima. Primera mitad de centrocampismo, mucha pelea en la zona media del campo y 0-0 al descanso. En la segunda mitad la Grama ha dominado todas las facetas del juego. Justin con un gran disparo desde la frontal y Escobar casi al final del partido con una jugada personal marcaron los goles de la victoria.

ALEVÍ F 6-5 CD Arrabal-Calaf de Gramenet

La Grama va tenir un partit complicat davant un rival de la part alta de la taula. En el primer minut de joc els blaus es van avançar al marcador i des de llavors sempre van estar per davant en el marcador. Es van dur els tres punts en l’últim minut.

La Grama tuvo un partido complicado ante un rival de la parte alta de la tabla. En el primer minuto de juego los azules se adelantaron en el marcador y desde entonces siempre estuvieron por delante en el marcador. Se llevaron los tres puntos en el último minuto.

ALEVÍ G 6-2 At. La Palma AE

Partit estrany amb moltes anades i voltes. La Grama va ser millor, va tenir molta superioritat però amb el pas dels minuts se’ls va encomanar el ritme de joc del rival passant a ser un partit molt lent i pesat. A la mitja part la Grama va canviar el xip, va sortir a guanyar demostrant la superioritat sobre la Palma.

Partido extraño con muchas idas y vueltas. La Grama fue mejor, tuvo mucha superioridad pero con el paso de los minutos se les contagió el ritmo de juego del rival pasando a ser un partido muy lento y pesado. A la media parte la Grama cambió el chip, salió a ganar demostrando la superioridad sobre La Palma.