Resums dels equips Femenins (3 i 4 de novembre)

FP Júpiter 1-3 JUVENIL A

Partit en què només un equip ha sortit a jugar a futbol. La Grama es va dedicar a jugar la pilota però es va trobar al davant un Júpiter que només volia frenar el joc i treure del partit a les jugadores visitants. Malgrat tot la Grama va aconseguir posar-se per davant amb un bon gol però poc després va arribar l’empat. La Grama no es va enfonsar i davant del descans van posar el 1-2 al marcador. Recital de la Grama en la segona meitat però desaprofitant les seves moltes ocasions de gol, posant en risc el resultat. En una de les últimes jugades les locals van decidir pujar totes a rematar un córner, portera inclosa, i a la contra Cinthia va tancar el marcador.

Partido en el que solo un equipo ha salido a jugar a fútbol. La Grama se dedicó a jugar la pelota pero se encontró delante un Júpiter que solo quería frenar el juego y sacar del partido a las jugadoras visitantes. A pesar de todo la Grama consiguió ponerse por delante con un buen gol pero poco después llegó el empate. La Grama no se vino abajo y ante del descanso pusieron el 1-2 en el marcador. Recital de la Grama en la segunda mitad pero desaprovechando sus muchas ocasiones de gol, poniendo en riesgo el resultado. En una de las últimas jugadas las locales decidieron subir todas a rematar un córner, portera incluida, y a la contra Cinthia cerró el marcador.

UE Castellar 2-1 JUVENIL B

Partit disputat on les locals van tenir més fortuna per endur-se els tres punts. La Grama va dominar, sobretot a la segona part, però van fallar ocasions molt clares. Les colomenques es van deixar la pell al camp però no van tenir sort de cara a porta.

Partido disputado donde las locales tuvieron más fortuna para llevarse los tres puntos. La Grama dominó, sobretodo en la segunda parte, pero fallaron ocasiones muy claras. Las colomenses se dejaron la piel en el campo pero no tuvieron suerte de cara a puerta.

INFANTIL A 2-4 Sant Cugat B

Partit igualat fins al final. Les locals no van aprofitar les moltes ocasions que van tenir durant tot el partit, en canvi les visitants si van estar encertades de cara a porteria aprofitant bé els contraatacs.

Partido igualado hasta el final. Las locales no aprovecharon las muchas ocasiones que tuvieron durante todo el partido, en cambio las visitantes si estuvieron acertadas de cara a portería aprovechando bien los contraataques.

Santa Susann B 1-25 INFANTIL B

Nova golejada de les noies, les líders de la lliga segueixen intractables. En el primer minut de joc van anotar el 0-1 i així van seguir. Bon partit de les noies, molt bon joc i molta superioritat. Com el resultat final indica la Grama va ser superior sempre, agressives a la pressió de la pilota i amb un bon joc combinatiu.

Nueva goleada de las chicas, las líderes de la liga siguen intratables. En el primer minuto de juego anotaron el 0-1 y así siguieron. Buen partido de las chicas, muy buen juego y mucha superioridad. Como el resultado final indica la Grama fue superior siempre, agresivas a la presión del balón y con un buen juego combinativo.