Resums dels equips Benjamins (27 i 28 de maig)

BA17

BENJAMÍ A 2-4 CF Badalona B 

Últim partit i molt emocionant el que es va disputar al Municipal de la Grama. Els colomencs per mitjà d’Eric i Albert van empatar dues vegades el xoc (1-1 i 2-2) però no van poder endur-se un resultat positiu.

Último partido y muy emocionante el que se disputó en el Municipal de la Grama. Los colomenses por medio de Eric y Albert empataron dos veces el choque (1-1 y 2-2) pero no pudieron llevarse un resultado positivo.

BC17

FPE Europa C 2-2 BENJAMÍ C

Partit dominat en el qual els locals van saber jugar-li molt bé a la Grama. Els colomencs es van posar guanyant 0-2, malauradament la pressió els va poder i van acabar cedint, encaixant dos gols. Gran temporada que finalitza en quarta posició.

Partido dominado en el que los locales supieron jugarle muy bien a la Grama. Los colomenses se pusieron ganando 0-2, desgraciadamente la presión les pudo y acabaron cediendo, encajando dos goles. Gran temporada que finaliza en cuarta posición.

BD17

UE Sant Andreu F 4-8 BENJAMÍ D

29 victòries i 1 empat, 279 gols marcats i 34 encaixats. Els nostres campions de lliga van tancar la temporada guanyant, van arribar a anar 0-5 i van acabar amb una nova golejada.

29 victorias y 1 empate, 279 goles marcados y 34 encajados. Nuestros campeones de liga cerraron la temporada ganando, llegaron a ir 0-5 y acabaron con una nueva goleada.

BE17

UE Sants B 3-3 ENJAMÍ E

El partit va començar bé per a la Grama però després d’un error defensiu van encaixar l’1-0. Samuel, Ismael i Hugo van marcar els gols dels seus equips, els dos últims van empatar el xoc.

El partido comenzó bien para la Grama pero tras un error defensivo encajaron el 1-0. Samuel, Ismael y Hugo marcaron los goles de sus equipos, los dos últimos empataron el choque.

BF17
BENJAMÍ F 2-12 PB Cinc Copes D

Al Municipal de Les Oliveres els blaus van tancar la temporada amb una dura derrota.

En el Municipal de Les Oliveres los azules cerraron la temporada con una dura derrota.