Resums dels equips Infantils (27 i 28 de maig)

IA17

CF Montañesa 0-0 INFANTIL A

Espectacular partit entre els dos millors equips de la lliga. Van ser els blaus qui van tenir més la pilota i també van disposar de les millors ocasions. Cap dels dos equips va encertar de cara a porta.

Espectacular partido entre los dos mejores equipos de la liga. Fueron los azules quienes tuvieron más el balón y también dispusieron de las mejores ocasiones. Ninguno de los dos equipos acertó de cara a puerta.

IB17

CF Badalona C 2-1 INFANTIL B

Els colomencs van fer bon partit però no van estar gens fins de cara a gol. Amb una falta es va avançar el Badalona i el segon arribaria de la mateixa manera en la segona meitat. La ma va insistir i va tenir moltes ocasions, fins i tot un penal, però no van aconseguir empatar.

Los colomenses hicieron buen partido pero no estuvieron nada finos de cara a gol. Con una falta se adelantó el Badalona y el segundo llegaría de la misma manera en la segunda mitad. La grama insistió y tuvo muchas ocasiones, incluso un penalti, pero no consiguieron empatar.

IC17
INFANTIL C 6-1 CF Badalona B

Primera part espectacular de la Fundació, sempre en camp contrari i jugant a bon ritme per arribar al descans amb 3-0. A l’inici de la segona meitat el Badalona va retallar distàncies però poc després arribaria el 4-1. Amb aquest gol de nou els blaus van dominar en camp contrari.

Primera parte espectacular de la Fundació, siempre en campo contrario y jugando a buen ritmo para llegar al descanso con 3-0. Al inicio de la segunda mitad el Badalona recortó distancias pero poco después llegaría el 4-1. Con ese gol de nuevo los azules dominaron en campo contrario.

ID17
INFANTIL D 2-2 CD Sant Gabriel E

Bon partit dels blaus, ple d’alevins. En línies generals la Grama va ser superior però el rival va saber aprofitar les seves ocasions.

Buen partido de los azules, repleto de alevines. En líneas generales la Grama fue superior pero el rival supo aprovechar sus ocasiones.