Resums dels equips Alevins (27 i 28 de maig)

AB17

ALEVÍ B 0-7 CF Damm C

Partit molt complicat en què els blaus van intentar donar la sorpresa sense sort davant un dels millors equips de la lliga.

Partido muy complicado en el que los azules intentaron dar la sorpresa sin suerte ante uno de los mejores equipos de la liga.

AC17

CE Vilassar de Dalt 13-1 ALEVÍ C

El campió de lliga va demostrar el motiu del seu ascens de categoria. Els colomencs ho van intentar i van lluitar però no van poder treure un resultat positiu per acabar la lliga.

El campeón de liga demostró el motivo de su ascenso de categoría. Los colomenses lo intentaron y lucharon pero no pudieron sacar un resultado positivo para finalizar la liga.

AD17

ALEVÍ D 0-7 CF Bufalà

Primers dos quarts molt igualats. Els visitants van marxar al descans 0-2. A la segona meitat el Bufalà es va fer l’amo del partit, decantant del seu costat.

Primeros dos cuartos muy igualados. Los visitantes se marcharon al descanso 0-2. En la segunda mitad el Bufalà se hizo el dueño del partido, decantandolo de su lado.

AE17

CE L’Hospitalet H 2-6 ALEVÍ E

Partit boig en què l’Hospi es va tancar enrere intentant que la Grama no li fes mal.

Partido loco en el que el Hospi se encerró atrás intentando que la Grama no le hiciera daño.

AF17
FC Martinenc G 2-2 ALEVÍ F

En el duel pel cinquè lloc la Grama es va quedar a prop de aconseguir-ho. Martinenc va anar guanyant 2-o però a la recta final Oscar i Miquel van empatar per als visitants.

En el duelo por el quinto puesto la Grama se quedó cerca de conseguirlo. Martinenc fue ganando 2-o pero en la recta final Oscar y Miquel empataron para los visitantes.

AG17
ALEVÍ G 1-20 FP CE Júpiter C

No va ser el millor partit de la Grama, i el seu rival va ser molt superior des del xiulet final. L’únic gol local va ser de Héctor.

No fue el mejor partido de la Grama, y su rival fue muy superior desde el pitido final. El único gol local fue de Héctor.