Partit boig del Juvenil B per finalitzar la temporada

El Juvenil B va tancar el curs empatant a quatre gols davant el CF Bufalà.

Els locals es van avançar aprofitant una pilota dividida a la frontal però només un minut després Joel assistia a Marc, de cap empatava el partit. A la segona meitat hi va haver més emoció i efectivitat. De nou el Bufalà es va avançar i la Grama a través de Ferran igualava. Per tercera vegada els de Badalona es van avançar.

Carles de penal faria el 3-3. Per primera vegada en tot el partit la Grama va aconseguir avançar-se gràcies a un gol de Marcos a passada de Hamadou. Després d’un mal rebuig quedant cinc minuts per al final el Bufalà va empatar.

JB17

El Juvenil B cerró el curso empatando a cuatro goles ante el CF Bufalà.

Los locales se adelantaron aprovechando un balón dividido en la frontal pero sólo un minuto después Joel asistía a Marcos, de cabeza empataba el partido. En la segunda mitad hubo más emoción y efectividad. De nuevo el Bufalà se adelantó y la Grama a través de Ferran igualaba. Por tercera vez los de Badalona se adelantaron.

Carlos de penalti haría el 3-3. Por primera vez en todo el choque la Grama consiguió adelantarse gracias a un gol de Marcos a pase de Hamadou. Tras un mal rechace quedando cinco minutos para el final el Bufalà empató.