Resums dels equips Benjamins (14 i 15 d’abril)

BENJAMÍ A 2-2 CD Sant Gabriel B

El partit va començar amb una Grama valenta on es va avançar al marcador amb un golàs d’Omar. El Sangra empataria amb un gol de falta gairebé de mig camp (1-1). Al cap de pocs minuts César marcava per avançar els colomencs però en l’últim instant va empatar el Sant Gabriel.

El partido empezó con una Grama valiente donde se adelantó en el marcador con un golazo de Omar. El Sangra empataría con un gol de falta casi de medio campo (1-1). A los pocos minutos César marcaba para adelantar a los colomenses pero en el último instante empató el Sant Gabriel.

BENJAMÍ B 2-8 CF Igualada C

La Grama va intentar jugar el seu joc però dos errors van posar el partit costa amunt. Malgrat això els locals van anar a per totes i amb un gol d’Hugo es van acostar al marcador. A partir de l’1-2 i en errors més freqüents van començar a caure els gols de l’Igualada. Hugo va anotar el segon del seu equip però això no va servir per a res.

La Grama intentó jugar su juego pero dos errores pusieron el partido cuesta arriba. Pese a ello los locales fueron a por todas y con un gol de Hugo se acercaron en el marcador. A partir del 1-2 y en errores más frecuentes empezaron a caer los goles del Igualada. Hugo anotó el segundo de su equipo pero eso no sirvió para nada.

BENJAMÍ C 3-2 Racing Sarrià CF

Partit de transicions constants on els visitants van proposar bones distàncies de relació entre jugadors per poder treure la pilota. Sempre que aconseguien superar la Grama generaven ocasions. Els colomencs amb una bona estratègia va generar moltes ocasions. Partit que podia haver caigut de qualsevol banda i aquesta vegada va ser per a la Grama que aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva.

Partido de transiciones constantes donde los visitantes propusieron buenas distancias de relación entre jugadores para poder sacar el balón. Siempre que conseguían superar a la Grama generaban ocasiones. Los colomenses con una buena estrategia generó muchas ocasiones. Partido que podía haber caído de cualquier banda y esta vez fue para la Grama que consigue su tercera victoria consecutiva.

Tecnofutbol C 1-1 BENJAMÍ D

El partit va començar amb domini dels de Santa Coloma, que es van posar per davant gràcies a un gol de Samuel. Va seguir tenint ocasions per ampliar el marcador, però a tocar del descans van empatar els locals amb un gran gol de xilena. El segon temps va ser semblant al primer, amb domini colomenc però amb poques arribades. Finalment el resultat no es va moure i la Grama es porta un punt agredolç.

El partido empezó con dominio de los de Santa Coloma, que se pusieron por delante gracias a un gol de Samuel. Siguió teniendo ocasiones para ampliar el marcador, pero al filo del descanso empataron los locales con un gran gol de chilena. El segundo tiempo fue parecido al primero, con dominio colomense pero con pocas llegadas. Finalmente el resultado no se movió y la Grama se lleva un punto agridulce.

AE La Salut Pere Gol D 1-6 BENJAMÍ E 

Partit en què els colomencs es van mostrar molt superiors qualitativament al seu rival i on a més van fer les coses bé, perfectes en tots els aspectes del joc. La Grama ja ha superat la quantitat de punts que van fer a la primera volta.

Partido en el que los colomenses se mostraron muy superiores cualitativamente a su rival y donde además hicieron las cosas bien, perfectos en todos los aspectos del juego. La Grama ya ha superado la cantidad de puntos que hicieron en la primera vuelta.

BENJAMÍ F 3-5 CF Can Buxeres C

Una primera meitat per oblidar va decantar la balança del costat visitant. La Grama va estar falta de punteria, poc intensa i cometent molts errors arribant al descans 0-3. Els gols des de fora de l’àrea dels visitants van donar un avantatge que li va ser impossible de remuntar a la Grama en una segona meitat on van estar molt més intensos, jugant a bon nivell i retallant l’avantatge.

Una primera mitad para olvidar decantó la balanza del lado visitante. La Grama estuvo falta de puntería, poco intensa y cometiendo muchos errores llegando al descanso 0-3. Los goles desde fuera del área de los visitantes dieron una ventaja que le fue imposible de remontar a la Grama en una segunda mitad donde estuvieron mucho más intensos, jugando a buen nivel y recortando la ventaja.

BENJAMÍ G 3-10 Young Talent Badalona Sud D

Partit complicat per als colomencs donat la pluja i un rival combatiu que des del principi va pressionar alt. La Grama va aguantar malgrat que els visitants es van mostrar superiors. Una derrota que els fa seguir aprenent i millorant cada dia més, i així intentar superar-se en cada partit.

Partido complicado para los colomenses dado la lluvia y un rival combativo que desde el principio presionó alto. La Grama aguantó pese a que los visitantes se mostraron superiores. Una derrota que les hace seguir aprendiendo y mejorando cada día más, y así intentar superarse en cada partido.