Resums dels equips Prebenjamins (14 i 15 d’abril)

CE PB Barcino 3-2 PREBENJAMÍ A 

Els colomencs van sortir adormits en el primer quart i el rival ho va aprofitar per posar-se 2-0. Abans del descans la Grama va despertar i es va acostar al marcador. A la segona meitat va arribar el 2-2 i en l’últim quart els locals van ser millors i van aconseguir el tercer gol.

Los colomenses salieron dormidos en el primer cuarto y el rival lo aprovechó para ponerse 2-0. Antes del descanso la Grama despertó y se acercó en el marcador. En la segunda mitad llegó el 2-2 y en el último cuarto los locales fueron mejores y consiguieron el tercer gol.

PREBENJAMÍ B 2-7 CE Europa B

Partit ajornat de la jornada 20. Partit on els locals tot i el resultat van fer un partit seriós contra els líders del grup. La Grama va aguantar bé durant tres quarts i donant la cara tot i el voluminós resultat que no va tenir res a veure amb el partit.

Partido aplazado de la jornada 20. Partido donde los locales a pesar del resultado hicieron un partido serio contra los líderes del grupo. La Grama aguantó bien durante tres cuartos y dando la cara a pesar del abultado resultado que nada tuvo que ver con el partido.

PREBENJAMÍ C 3-3 EE Guineueta B

La Grama juga el dissabte a las 13:45 horas al Municipal Les Oliveres davant la EE Guineueta B.

Gran partido de la Grama que consiguió rescatar un punto ante un rival difícil. Ziad adelantó a la Grama y el conjunto visitante fue capaz de darle la vuelta y ponerse 1-3. Los colomenses creyeron y fueron a por un empate que con dos goles más de Ziad consiguieron.

PREBENJAMÍ D 4-3 CE PB Barcino D

Partit igualat i remuntada difícil de la Grama. Primer quart on els colomencs van dominar però no van resoldre les seves ocasions. En el segon quart els locals van estar despistats, fallones en els controls i desconcentrats en la posició arribant al descans 1-2. En el tercer quart la Grama va recuperar la possessió però sense sort de cara a porta, mentre el seu rival en una contra feia el 1-3. En l’últim quart els colomencs van reaccionar i van aconseguir una gran remuntada.

Partido igualado y remontada difícil de la Grama. Primer cuarto donde los colomenses dominaron pero no resolvieron sus ocasiones. En el segundo cuarto los locales estuvieron despistados, fallones en los controles y desconcentrados en la posición llegando al descanso 1-2. En el tercer cuarto la Grama recuperó la posesión pero sin suerte de cara a puerta, mientras su rival en una contra hacía el 1-3. En el último cuarto los colomenses reaccionaron y consiguieron una gran remontada.