Resums dels equips Alevins (14 i 15 d’abril)

UD Cornellà D 4-2 ALEVÍ A

La Grama es va avançar en el marcat però ràpidament va empatar el Cornellà. Els colomencs no van estar del tot bé i això els va costar encaixar i tenir dificultats per generar ocasions. El resultat final va ser enganyós ja que un va ser en pròpia porta i un altre a pilota aturada.

La Grama se adelantó en el marcado pero rapidamente empató el Cornellà. Los colomenses no estuvieron del todo bien y eso les costó encajar y tener dificultades para generar ocasiones. El resultado final fue engañoso ya que uno fue en propia puerta y otro a balón parado.

Tecnofutbol CF 8-3 ALEVÍ B

Duel directe per la salvació que es va decantar en els primers minuts quan el Tecnofutbol es va posar 3-0. La Grama va aconseguir anar-se’n al descans 3-2 però en la segona meitat van tornar a sortir sense intensitat el que van tornar aprofitar els locals.

Duelo directo por la salvación que se decantó en los primeros minutos cuando el Tecnofutbol se puso 3-0. La Grama consiguió marcharse al descanso 3-2 pero en la segunda mitad volvieron a salir sin intensidad lo que volvieron aprovechar los locales.

ALEVÍ C 1-4 Tecnofutbol B

La Grama va competir tot el que va poder arribant a la mitja part amb marcador de 1-1. A la segona meitat el físic i el bon tracte de pilota per part del rival va fer la diferència.

La Grama compitió todo lo que pudo llegando a la media parte con marcador de 1-1. En la segunda mitad el físico y el buen trato de balón por parte del rival hizo la diferencia.

Trajana-PB Sant Just 0-5 ALEVÍ D

Partit bastant tranquil de la Grama al camp del cuer. Els colomencs aconsegueixen tres punts més per guanyar confiança, seguir millorant i gaudint. Rubén, Eric, David, Íker i Blas van marcar els gols de la Fundació.

Partido bastante tranquilo de la Grama en el campo del colista. Los colomenses consiguen tres puntos más para ganar confianza, seguir mejorando y disfrutando. Rubén, Eric, David, Íker y Blas marcaron los goles de la Fundació.

Salesians Bosco-Horta CE 4-8 ALEVÍ E

A la Grama li va costar una mica arrencar però van ser superiors i en la segona meitat el seu gran treball es va veure reflectit amb gols i una àmplia victòria. Els gols d’Izan (2), Aleix, Erik, Ivan, Alex, Guillem i Cristián van donar els tres punts als colomencs.

A la Grama le costó un poco arrancar pero fueron superiores y en la segunda mitad su gran trabajo se vio reflejado con goles y una amplia victoria. Los goles de Izan (2), Aleix, Erik, Iván, Alex, Guillem y Cristián dieron los tres puntos a los colomenses.

ALEVÍ F 6-6 CE L’Hospitalet H

Partit molt intens on va ser la Grama qui va portar tot el pes movent la pilota molt bé i creant ocasions sense sort. Al descans el marcador era de 3-3, ia la segona meitat més del mateix, amb la Fundació sense sort de cara a porteria.

Partido muy intenso donde fue la Grama quien llevó todo el peso moviendo el balón muy bien y creando ocasiones sin suerte. Al descanso el marcador era de 3-3, y en la segunda mitad más de lo mismo, con la Fundació sin suerte de cara a portería.