La Grama torna a guanyar al Municipal

La Fundació Esportiva Grama va trencar la mala ratxa a casa amb una victòria ajustada per 2-1 davant la UE Castellar. Tres punts d’or que serveixen per allunyar-se encara més del CE Manresa i el CF Montañesa, equips que van empatar aquesta jornada. El partit va començar amb els jugadors saltant al camp amb samarretes de suport al seu capità (‘Animo Robert!’) i un minut de silenci en memòria d’Alberto Samper Mellado, germà del nostre Directiu i amic, Xavi Samper.

Des del xiulet inicial els colomencs van manar a la gespa del Municipal. Cristóbal va tenir la primera oportunitat a la mitja volta, més tard Lamin, Toshiki i Iván van aparèixer sense sort, i Lolo va topar amb el porter visitant. La Grama va ser la dominadora absoluta del primer temps, molts atacs i cap sofriment en defensa.

Tanta va ser la insistència blava que al final una bona jugada per banda de Djibi acabaria en centre del lateral i rematada a gol de Cristóbal. L’1-0 arribava al minut 35. D’aquí al final més domini local i el segon el van tenir Iván, Javi Ruíz i de nou el pitxitxi, però tots es van topar amb el porter. Abans del descans Martí va haver de retirar-se per lesió i Toshiki va deixar al seu equip amb un home menys al lesionar-se i no poder tornar al camp.

La segona meitat va començar amb triple canvi en les files de l’equip de José Antonio García Escribano, i això va significar el debut del nouvingut David García. El Castellar va estirar línies i va estar més actiu, creant una mica de perill, però la seva reacció va desaparèixer quan al 61 Buba va marxar en velocitat i va batre el porter fent el 2-0.

Com en la primera meitat la Grama va tenir ocasions per ampliar l’avantatge però no van trobar el camí al gol. Buba, Lamin, Omar o Lolo amb un xut al pal van tenir el tercer. Al 85 Buba hauria de retirar-se per lesió, sent així el tercer jugador que en el partit havia de ser substituït per salut.

Texeira ja havia intervingut en una jugada aïllada i en el minut 88 no va poder fer res per evitar el gol visitant després d’un magistral llançament de falta. Nervis i sofriment per als minuts finals, la Grama es va defensar bé i el Castellar no va poder fer res per puntuar a Santa Coloma.

ACTA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

Todo el equipo con Roberto Morales.

La Fundació Esportiva Grama rompió la mala racha en casa con una victoria ajustada por 2-1 ante la UE Castellar. Tres puntos de oro que sirven para alejarse todavía más del CE Manresa y del CF Montañesa, equipos que empataron esta jornada. El partido comenzó con los jugadores saltando al campo con camisetas de apoyo a su capitán (‘¡Animo Robert!’) y un minuto de silencio en memoria de Alberto Samper Mellado, hermano de nuestro Directivo y amigo, Xavi Samper.

Desde el pitido inicial los colomenses mandaron en el césped del Municipal. Cristóbal tuvo la primera oportunidad a la media vuelta, más tarde Lamin, Toshiki e Iván aparecieron sin suerte, y Lolo se topó con el portero visitante. La Grama fue la dominadora absoluta del primer tiempo, muchos ataques y ningún sufrimiento en defensa.

Tanta fue la insistencia azulona que al final una buena jugada por banda de Djibi terminaría en centro del lateral y remate a gol de Cristóbal. El 1-0 llegaba en el minuto 35. De aquí al final más dominio local y el segundo lo tuvieron Iván, Javi Ruíz y de nuevo el pichichi pero todos se toparon con el portero. Antes del descanso Martí tuvo que retirarse por lesión y Toshiki dejó a su equipo con un hombre menos al lesionarse y no poder volver al campo.

La segunda mitad comenzó con triple cambio en las filas del equipo de José Antonio García Escribano, y eso significó el debut del recién llegado David García. El Castellar estiró líneas y estuvo más activo, creando algo de peligro, pero su reacción desapareció cuando en el 61 Buba se marchó en velocidad y batió al portero haciendo el 2-0.

Como en la primera mitad la Grama tuvo ocasiones para ampliar la ventaja pero no encontraron el camino al gol. Buba, Lamin, Omar o Lolo con un disparo al palo tuvieron el tercero. En el 85 Buba tendría que retirarse por lesión, siendo así el tercer jugador que en el partido tenía que ser sustituido por salud.

Texeira ya había intervenido en una jugada aislada y en el minuto 88 nada pudo hacer para evitar el gol visitante tras un magistral lanzamiento de falta. Nervios y sufrimiento para los minutos finales, la Grama se defendió bien y el Castellar no pudo hacer nada para puntuar en Santa Coloma.