Resums dels equips Benjamins (13 i 14 d’octubre)

BENJAMÍ A 0-12 EF Premier Barcelona

Voluminosa i derrota molt dura de la Grama davant el líder invicte de la lliga, un rival que lluitarà pel campionat. La Grama va lluitar en tot moment però abans d’arribar al minut 8 ja queien 0-2 el que va fer impossible remuntar davant un rival que va dominar.

Abultada y derrota muy dura de la Grama ante el líder invicto de la liga, un rival que luchará por el campeonato. La Grama luchó en todo momento pero antes de llegar al minuto 8 ya caían 0-2 lo que hizo imposible remontar ante un rival que dominó.

BENJAMÍ B 1-6 Vila Olímpica CE

Justa derrota de la Grama contra un rival que des del xiulet inicial va ser superior. Els colomencs no van tenir el control del joc en cap moment, van lluitar fins al final sense sort.

Justa derrota de la Grama ante un rival que desde el pitido inicial fue superior. Los colomenses no tuvieron el control del juego en ningún momento, lucharon hasta el final sin suerte.

BENJAMÍ C 9-1 Sistrells B

Tercer partit i tercera victòria consecutiva. Partit controlat per la Grama amb molta possessió i jugades molt llargues davant un equip molt ben organitzat enrere. La superioritat en el mig camp va permetre als blaus tenir sempre la pilota i crear moltes ocasions de gol. La reacció del Sistrells a l’1-0 va ser ràpida empatant. Però tot i el gol els locals van seguir amb la mateixa dinàmica, mantenint la possessió i arribant al descans amb 3-1. En els dos últims quarts, amb molt més ritme i velocitat de la pilota, la Grama va aconseguir completar la golejada.

Tercer partido y tercera victoria consecutiva. Partido controlado por la Grama con mucha posesión y jugadas muy largas ante un equipo muy bien organizado atrás. La superioridad en el medio campo permitió a los azules tener siempre el balón y crear muchas ocasiones de gol. La reacción del Sistrells al 1-0 fue rápida empatando. Pero pese al gol los locales siguieron con la misma dinámica, manteniendo la posesión y llegando al descanso con 3-1. En los dos últimos cuartos, con mucho más ritmo y velocidad del balón, la Grama consiguió completar la goleada.

BENJAMÍ D 0-3 FF Badalona G

Partit per oblidar de la Grama. Des del primer minut el rival va ser superior en tots els aspectes sense deixar cap opció de victòria. Alex Jiménez: «No queda una altra que seguir lluitant per aconseguir victòries.»

Partido para olvidar de la Grama. Desde el primer minuto el rival fue superior en todos los aspectos sin dejar ninguna opción de victoria. Alex Jiménez: «No queda otra que seguir luchando para conseguir victorias.»

BENJAMÍ E 2-8 EF Premier Barcelona F

Primer quart en què el joc de la Grama va ser molt gris i on van encaixar 5 gols. Després de la pausa del primer quart l’equip local es va refer i va saber competir en uns següents tres quart amb oportunitats per a tots dos costats. Els colomencs van jugar davant un bon rival que va desplegar un joc de molt bon nivell.

Primer cuarto en la que el juego de la Grama fue muy gris y donde encajaron 5 goles. Tras la pausa del primer cuarto el equipo local se rehízo y supo competir en unos siguientes tres cuarto con oportunidades para ambos lados. Los colomenses jugaron ante un buen rival que desplegó un juego de muy buen nivel.

UE Sants F 2-5 BENJAMÍ F

La Grama va començar el partit amb només 6 jugadors però tot i així cada un dels nens va estar atent, van fer un gran treball i van golejar al seu rival amb un hat-trick de Mohamed i un doblet de Sergio. Els dos gols locals van arribar per badades en defensa.

La Grama comenzó el partido con solamente 6 jugadores pero aún así cada uno de los niños estuvo atento, hicieron un gran trabajo y golearon a su rival con un hat-trick de Mohamed y un doblete de Sergio. Los dos goles locales llegaron por despistes en defensa.