Massa càstig per una Grama amb voluntat

La Fundació Esportiva Grama va caure derrotada a casa per 0-1 davant l’U. At. d’Horta.

Els primers compassos del partit van servir per veure com els jugadors de Toni Díaz volien sumar els tres punts. Als 3 minuts un centre de Fran Piera va ser rematat de cap per Llorenç, però el pal va evitar el seu gol. Tres minuts més tard Buba veia com un defensor sota pals evitava el seu gol.

El gran inici de la Grama no va tenir premi però no per això es vindrien a baix doncs van continuar manant sobre la gespa, creant perill al rival i defensant ordenadament. Un xut creuat que sortiria a prop del pal seria la resposta de l’Horta al minut 10, els de Barcelona no li perdien la cara al partit.

Pluvins també tindria la seva després d’una bona deixada de Buba però el porter rival apareixia amb una bona parada. Els colomencs buscaven el gol amb bon joc en el qual va ser possiblement el millor partit de la temporada. Alguna cavalcada més de Buba i de nou el pal en escena. Un centre de Llorenç el remataria Cristo i la pilota s’estavellaria a la fusta (32′).

El gol es va resistir. | Foto: Pedro González

Només en els últims minuts del primer temps l’Horta va intentar estirar línies amb alguna jugada de perill i un xut centrat i fàcil per Texeira. Després del descans primers minuts de tempteig i en el minut 49 en un córner mal defensat Vives de cap rematava a gol (0-1).

La reacció de la Grama va ser bona prenent el comandament del partit, dominant i buscant l’empat amb molta feina davant un rival que es va replegar i va buscar sense perill la sentència en algun contraatac. Llorenç (62′) es va trobar amb el porter de la mateixa manera que Canelada (70′) des de lluny va veure com el seu pilota no entrava per l’escaire per culpa del porter.

Per darrere en el marcador i després de l’expulsió d’un jugador visitant (Javi) per doble amonestació Toni Díaz va apostar per donar entrada a Cristóbal i treure del camp a Rojas, deixant un atacant 3-4-3 sobre la gespa. En ocasions la Grama va jugar amb dos defenses ja que Juan Carlos va pujar a l’atac creant problemes al rival i fregant el gol.

Però res va ser suficient per a una Grama que va desesperar i va fer patir a l’Horta. Fins al final amb un Ñito esplèndid lluitant cada pilota l’equip ho va intentar, fins i tot quan Javi Chica era expulsat amb vermella directa (85′). Buba i Cristóbal van tenir les últimes de la Grama en el temps de prolongació, i Texeira amb una gran parada va evitar el 0-2. Amb tots els homes dalt, amb Texeira rematant un córner es va acabar el partit. Immerescuda derrota.

Quan les coses van malament  tot es multiplica i així ho està vivint el planter de la Grama en aquestes deu primeres jornades a Tercera Divisió. Ningú va dir que fos una categoria fàcil ni tan sols que som una plantilla superior a la resta. La competició ens està demostrant el que venim dient des del primer dia, ens hem d’esforçar  al 200% per estar al nivell dels rivals i, encara així, en dies com avui, l’equip s’enduu una dura derrota contra la U.A. Horta que podem considerar immerescuda però que és real i que ens deixa a la part baixa de la classificació amb sensacions que no havíem viscut fins ara i que ens farà reflexionar, a tots, de cara a la pròxima jornada al Nou Sardenya.

FOTOS

ACTA

CLASSIFICACIÓ

 

La Fundació Esportiva Grama cayó derrotada en casa por 0-1 ante la U. At. d’Horta. 

Los primeros compases del partido sirvieron para ver como los jugadores de Toni Díaz querían sumar los tres puntos. A los 3 minutos un centro de Fran Piera fue rematado de cabeza por Llorenç, pero el palo evitó su gol. Tres minutos más tarde Buba veía como un defensor bajo palos evitaba su gol.

El gran inicio de la Grama no tuvo premio pero no por ello se vendrían abajo pues continuaron mandando sobre el césped, creando peligro al rival y defendiendo ordenadamente. Un disparo cruzado que saldría cerca del palo sería la respuesta del Horta en el minuto 10, los de Barcelona no le perdían la cara al partido.

Pluvins también tendría la suya tras una buena dejada de Buba pero el portero rival aparecía con una buena parada. Los colomenses buscaban el gol con buen juego en el que fue posiblemente el mejor partido de la temporada. Alguna cabalgada más de Buba y de nuevo el palo en escena. Un centro de Llorenç lo remataría Cristo y el balón se estrellaría en la madera (32′).

El gol es va resistir. | Foto: Pedro González

Solo en los últimos minutos del primer tiempo el Horta intentó estirar líneas con alguna jugada de peligro y un chute centrado y fácil para Texeira. Tras el descanso primeros minutos de tanteo y en el minuto 49 en un córner mal defendido Vives de cabeza remataba a gol (0-1).

La reacción de la Grama fue buena tomando el mando del partido, dominando y buscando el empate con mucho trabajo ante un rival que se replegó y buscó sin peligro la sentencia en algún contraataque. Llorenç (62′) se encontró con el portero al igual que Canelada (70′) desde lejos vio como su balón no entraba por la escuadra por culpa del guardameta.

Por detrás en el marcador y tras la expulsión de un jugador visitante (Javi) por doble amonestación Toni Díaz apostó por dar entrada a Cristóbal y quitar del campo a Rojas, dejando un atacante 3-4-3 sobre el césped. En ocasiones la Grama jugó con dos defensas ya que Juan Carlos subió al ataque creando problemas al rival y rozando el gol.

Pero nada fue suficiente para una Grama que desesperó e hizo sufrir al Horta. Hasta el final con un Ñito espléndido luchando cada pelota el equipo lo intentó, incluso cuando Javi Chica era expulsado con roja directa (85′). Buba y Cristóbal tuvieron las últimas de la Grama en el tiempo de prolongación, y Texeira con un paradón evitó el 0-2. Con todos los hombres arriba, con Texeira rematando un saque de esquina se terminó el partido. Inmerecida derrota.

Cuando las cosas van mal todo se multiplica y así lo está viviendo la plantilla de la Grama en estas diez primeras jornadas en Tercera División. Nadie dijo que fuera una categoría fácil ni siquiera que somos una plantilla superior al resto. La competición nos está demostrando lo que venimos diciendo desde el primer día, debemos esforzarnos al 200% para estar al nivel de los rivales y, aún así, en días como hoy, el equipo se lleva una dura derrota contra la U. At. d’Horta que podemos considerar inmerecida pero que es real y que nos deja en la parte baja de la clasificación con sensaciones que no habíamos vivido hasta ahora y que nos hará reflexionar, a todos, de cara a la próxima jornada en el Nou Sardenya.