Resums dels equips Alevins (13 i 14 d’octubre)

CE Vilassar de Dalt B – ALEVÍ A 

Suspès per la pluja.

Santvicentí CF 3-2 ALEVÍ B

Partit molt disputat per part de la Grama en camp complicat. Els blaus es van posar 0-2 després d’un molt bon primer quart, resultat amb el qual es van marxar els dos equips al descans. A poc a poc els locals van anar agafant més confiança, primer reduint distàncies en una falta lateral. En un córner va arribar l’empat i finalment en l’últim minut va arribar el 3-2. Càstig excessiu per al bon partit de la Grama.

Partido muy disputado por parte de la Grama en campo complicado. Los azules se pusieron 0-2 tras un muy buen primer cuarto, resultado con el que se marcharon los dos equipos al descanso. Poco a poco los locales fueron cogiendo más confianza, primero reduciendo distancias en una falta lateral. En un córner llegó el empate y finalmente en el último minuto llegó el 3-2. Castigo excesivo para el buen partido de la Grama.

Vila Olímpica C 3-1 ALEVÍ D

Derrota molt dolorosa de la Fundació ja que van ser superiors al seu rival, sobretot en l’últim quart. Un bon partit dels colomencs que no va tenir premi. Toca aixecar-se i seguir treballant per seguir millorant.

Derrota muy dolorosa de la Fundació ya que fueron superiores a su rival, sobretodo en el último cuarto. Un buen partido de los colomenses que no tuvo premio. Toca levantarse y seguir trabajando para seguir mejorando.

ALEVÍ E 3-4 Singuerlín CF ‘B’

Tres minuts de partit i la Grama ja guanyava 2-0 però malauradament el gran inici no va servir de res ja que l’equip es va relaxar molt fins al punt que en la mateixa habitació el seu rival li va remuntar (2-3). A partir d’aquí la Grama va dominar absolutament però el porter rival va parar cada ocasió.

Tres minutos de partido y la Grama ya ganaba 2-0 pero desgraciadamente el gran inicio no sirvió de nada ya que el equipo se relajó mucho hasta el punto que en el mismo cuarto su rival le remontó (2-3). A partir de ahí la Grama dominó absolutamente pero el portero rival paró cada ocasión.

Amistós:

Sant Pere Nord CF 1-14 ALEVÍ F

ALEVÍ G 2-2 Escola Pia Sarrià B

Bon partit de la Grama que malgrat no tenir porter, va haver de jugar en aquesta posició un jugador de camp, van controlar el joc en tot moment. Malauradament en l’últim moment del xoc un gol de falta va empatar el marcador per als visitants. Es van escapar 3 punts importants per al transcurs de la lliga.

Buen partido de la Grama que pese a no tener portero, tuvo que jugar en esa posición un jugador de campo, controlaron el juego en todo momento. Desgraciadamente en el último momento del choque un gol de falta empató el marcador para los visitantes. Se escaparon 3 puntos importantes para el trascurso de la liga.