Resums dels equips Prebenjamins (13 i 14 d’octubre)

PREBENJAMÍ A 1-3 CE Europa

Partit molt disputat entre dos bons equips. Primer quart molt igualat, amb poques ocasions i on es va veure que seria un partit molt bonic i disputat. El segon quart va ser per al Europa on va estar millor posicionat i van marcar els 3 gols. Després de la xerrada tècnica, l’equip va sortir molt fort i va estar atacant i tancant a l’Europa. Els travessers i pals van ajudar a que no es pogués marcar més que un gol. La Grama va competir molt bé i va merèixer més premi, però aquest resultat només farà que reforçar l’actitud dels jugadors.

Partido muy disputado entre dos buenos equipos. Primer cuarto muy igualado, con pocas ocasiones y dónde se vio que sería un partido muy bonito y disputado. El segundo cuarto fue para el Europa donde estuvo mejor posicionado y marcaron los 3 goles. Después de la charla técnica, el equipo salió muy fuerte y estuvo atacando y encerrando al Europa. Los largueros y postes ayudaron a que no se pudiese marcar más que un gol. La Grama compitió muy bien y mereció más premio, pero este resultado sólo hará que reforzar la actitud de los jugadores.

Amistós:
UD Molinos 3-3 PREBENJAMÍ B

PREBENJAMÍ C 10-1 PB Cinc Copes D

Partit dominat en tot moment per la Grama, devastadors en atac i un mur en defensa deixant al rival apropar tan sols tres vegades amb perill en tot el partit. Gran superioritat local.

Partido dominado en todo momento por la Grama, arrolladores en ataque y un muro en defensa dejando al rival acercarse tan sólo tres veces con peligro en todo el partido. Gran superioridad local.

CF Singuerlín C 10-1 PREBENJAMÍ D

En el primer quart la Grama va ser superior als locals però un gol en pròpia porta els va privar d’anar-se’n per davant al descans (1-1). En el segon quart el Singuerlín va marcar 5 gols. Segona meitat on la Grama va tornar a prendre el comandament però ja era massa tard. Jonathan: «Tot i aquest resultat bastant voluminós no estàvem per a res descontents ja que hi va haver moments que l’equip va jugar bé.»

En el primer cuarto la Grama fue superior a los locales pero un gol en propia puerta les privó de irse por delante al descanso (1-1). En el segundo cuarto el Singuerlín marcó 5 goles. Segunda mitad donde la Grama volvió a tomar el mando pero ya era demasiado tarde. Jonathan: «A pesar de este resultado bastante abultado no estábamos para nada descontentos ya que hubo momentos que el equipo jugó bien.»

PREBENJAMÍ E  1-10 Ciutat Meridiana

Resultat enganyós ja que a la Grama li van sortir bé les coses practicades en l’estrena. La mala sort davant un rival més gran i que portava més temps jugant junts va determinar el resultat final. Un partit de tu a tu on els visitants van tenir la sort que la Grama no va tenir de cara a porteria.

Resultado engañoso ya que a la Grama le salieron bien las cosas practicadas en el estreno. La mala suerte ante un rival más grande y que llevaba más tiempo jugando juntos determinó el resultado final. Un partido de tú a tú donde los visitantes tuvieron la suerte que la Grama no tuvo de cara a portería.