Resums dels equips Benjamins (12 i 13 de maig)

BENJAMÍ A 0-1 UE Sant Andreu B

Partit on la Grama va ser la gran dominadora però sense sort de cara a porta. Mentrestant el seu rival va ser molt eficaç aconseguint emportar-se la victòria a l’anotar un sol gol.

Partido donde la Grama fue la gran dominadora pero sin suerte de cara a puerta. Mientras tanto su rival fue muy eficaz consiguiendo llevarse la victoria al anotar un solo gol.

CF Badalona 2-0 BENJAMÍ B

La Grama va aguantar el ritme de partit durant gran part del partit. Hi va haver ocasions per a tots dos equips però van ser els locals els que van marcar dos gols en el tercer quart, sentenciant el partit. Gran millora del Benjamí B que segueix lluitant per la permanència.

La Grama aguantó el ritmo de partido durante gran parte del encuentro. Hubo ocasiones para ambos equipos pero fueron los locales quienes marcaron dos goles en el tercera cuarto, sentenciando el choque. Gran mejora del Benjamín B que sigue luchando por la permanencia.

Vila Olímpica E 4-3 BENJAMÍ C

Partit on l’equip local es va replegar i això va fer que a la Grama li costarà molt trobar els espais. A l’contraatac la Vila Olímpica va generar molt perill i en tres contres es van anar al marcador. Malgrat tot la Grama va poder treure alguna cosa positiva de la seva visita al Clot de la Mel, però no van tenir sort de cara a porta.

Partido donde el equipo local se replegó y eso hizo que a la Grama le costará mucho encontrar los espacios. Al contraataque la Vila Olímpica generó mucho peligro y en tres contras se fueron en el marcador. A pesar de todo la Grama pudo sacar algo positivo de su visita al Clot de la Mel, pero no tuvieron suerte de cara a puerta.

CP Sarrià B 6-1 BENJAMÍ D

Partit en el qual la Grama va començar molt bé però dos errors defensius puntuals van costar dos gols, que van posar el 2-0 amb què es va arribar al descans. Després del descans la Grama es va estirar i va aconseguir tenir més ocasions, arribant a marcar un gol, però el Sarrià va matar el partit en una jugada a pilota parada i va arrodonir la seva golejada en l’últim quart.

Partido en el que la Grama empezó muy bien pero dos errores defensivos puntuales costaron dos goles, que pusieron el 2-0 con el que se llegó al descanso. Tras el descanso la Grama se estiró y logró tener mas ocasiones, llegando a marcar un gol, pero el Sarrià mató el partido en una jugada a balón parado y redondeó su goleada en el último cuarto.

Bon Pastor B 1-5 BENJAMÍ F

Partit molt còmode on la Grama va dominar des del primer quart fins l’últim. Els colomencs van tenir moltíssimes oportunitats de gol però no van estar molt encertats ja que si ho hagués estat el marcador hagués estat més alt. A destacar que dimecres van jugar partit ajornat (jornada 23) i van golejar 0-11 al CF Montañesa.

Partido muy cómodo donde la Grama dominó desde el primer cuarto hasta el último. Los colomenses tuvieron muchísimas oportunidades de gol pero no estuvieron muy acertados ya que si lo hubiera estado el marcador hubiera sido más alto. A destacar que el miércoles jugaron partido aplazado (jornada 23) y golearon 0-11 al CF Montañesa.

BENJAMÍ G 6-6 CF Don Bosco B

La Grama va començar amb falta d’intensitat per part de la Grama que va cometre molts errors. Així i tot, els colomencs van saber remuntar un partit que se’ls va posar 2-6. A la segona meitat van lluitar molt i van aconseguir rescatar un punt. Bona feina de la Grama.

La Grama comenzó con falta de intensidad por parte de la Grama que cometió muchos fallos. Aun así, los colomenses supieron remontar un partido que se les puso 2-6. En la segunda mitad lucharon mucho y consiguieron rescatar un punto. Buen trabajo de la Grama.