Empat a 5 gols de l’Aleví-Benjamí

L’Aleví-Benjamí va empatar a 5 gols davant el CE L’Hospitalet.

Partit en el qual els colomencs van començar molt bé, tenint pràcticament tota l’estona la possessió i les millors ocasions. La Grama va marxar a la mitja part guanyant 1-5. Després de començar el tercer quart en una fallada d’un córner la Fundació es va marcar un gol en pròpia porta i es va enfonsar.

A les colomenques no els sortien les coses i el rival es va anar acostant al marcador. En l’últim quart amb 4-5 en el marcador la Fundació va perdonar al rival i mancant pocs minuts perquè s’acabés el partit arribaria el definitiu 5-5.

El Alevín-Benjamín empató a 5 goles ante el CE L’Hospitalet.

Partido en el cual los colomenses empezaron muy bien, teniendo prácticamente todo el rato la posesión y las mejores ocasiones. La Grama se marchó a la media parte ganando 1-5. Tras comenzar el tercer cuarto en un fallo de un córner la Fundació se marcó un gol en propia puerta y se vino abajo.

A las colomenses no les salían las cosas y el rival se fue acercando en el marcador. En el último cuarto con 4-5 en el marcador la Fundació perdonó al rival y a falta de pocos minutos para que se acabara el partido llegaría el definitivo 5-5.