Golejada del Cadet-Infantil

No va ser un partit vistós però el Cadet-Infantil va golejar 8-1 al CF Torelló.

Primera part on la Grama no va estar molt precisa, l’equip rival va estar tancat i la Grama li va costar molt crear-li perill. Les colomenques van tenir poques ocasions i en la primera visitant arribaria el 0-1. A la segona part la Grama va sortir molt millor donant-li la volta al marcador.

Després de l’empat ràpidament arribaria el 2-1. Amb això el Torelló es va enfonsar i la Grama dalt, el gran domini blau es va transformar en molts més gols. Un altre tres punts més que fa que la setmana vinent es juguin gairebé pràcticament la lliga.

No fue un partido vistoso pero el Cadete-Infantil goleó 8-1 al CF Torelló.

Primera parte donde la Grama no estuvo muy precisa, el equipo rival estuvo encerrado y a la Grama le costó mucho crearle peligro. Las colomenses tuvieron pocas ocasiones y en la primera visitante llegaría el 0-1. En la segunda parte la Grama salió mucho mejor dándole la vuelta al marcador.

Tras el empate rápidamente llegaría el 2-1. Con ello el Torelló se vino abajo y la Grama arriba, el gran dominio azul se transformó en muchos más goles. Otro tres puntos más que hace que la semana que viene se jueguen casi prácticamente la liga.