Empat important de l’Infantil A davant un rival directe, EF Premier Barcelona.

Partidàs dels dos equips que es van tenir molt de respecte en tot moment. Primera part amb més ocasions per part de la Premier, però la Grama amb molt bona actitud al camp i grans actuacions del porter Álvaro va mantenir la porteria a zero.

A la segona part la Grama va estar millor fregant el gol després d’un travesser de Max i una ocasió molt clara de Moha. Els últims 8 minuts de joc la Fundació amb un menys i va saber aguantar molt bé. Resultat just per als dos equips i que li serveix molt a la Grama per afrontar les 3 últimes finals en primera posició.

[divider]

Empate importante del Infantil A ante un rival directo, EF Premier Barcelona.

Partidazo de los dos equipos que se tuvieron mucho respeto en todo momento. Primera parte con más ocasiones por parte de la Premier, pero la Grama con muy buena actitud en el campo y grandes actuaciones del portero Álvaro mantuvo la portería a cero.

En la segunda parte la Grama estuvo mejor rozando el gol tras un larguero de Max y una ocasión muy clara de Moha. Los últimos 8 minutos de juego la Fundació con uno menos y supo aguantar muy bien. Resultado justo para los dos equipos y que le sirve mucho a la Grama para afrontar las 3 últimas finales en primera posición.

Por admin