Gran partit del Juvenil-Cadet B

El Juvenil-Cadet B va caure per un ajustat 1-2 davant la UE Sants.

Partit que va començar bastant malament per a la Grama ja que al minut 1 de penal es va avançar al marcador l’equip visitant. Des d’aquest moment fins al descans partit disputat, amb més ocasions per les visitants que van marcar el 0-2 al minut 40.

Va arrencar la segona meitat amb anades i vingudes dels dos equips fins que en el 50 era expulsada la portera de la Grama per enderrocar a una contrària fora de l’àrea. En aquest moment l’entrenador local es va veure obligat a modificar l’equip i posar una jugadora de portera.

Amb un menys arribar les arribades constants de la Grama a l’àrea rival i en un córner van reduir distàncies al marcador. Malauradament ja no es va moure més el marcador.

El Juvenil-Cadete B cayó por un ajustado 1-2 ante la UE Sants.

Partido que comenzó bastante mal para la Grama ya que en el minuto 1 de penalti se adelantó en el marcador el equipo visitante. Desde ese momento hasta el descanso partido disputado, con más ocasiones para las visitantes que marcaron el 0-2 en el minuto 40.

Arrancó la segunda mitad con idas y venidas de ambos equipos hasta que en el 50 era expulsada la portera de la Grama por derribar a una contraria fuera del área. En ese momento el entrenador local se vio obligado a modificar el equipo y poner una jugadora de portera.

Con uno menos llegaron las llegadas constantes de la Grama al área rival y en un córner redujeron distancias en el marcador. Desgraciadamente ya no se movió más el marcador.