Resums dels equips Prebenjamins (12 i 13 de maig)

FC Martinenc 5-1 PREBENJAMÍ A

Partit difícil per a la Grama i això que van començar manant en l’electrònic. El rival va haver de suar per remuntar i després donar-li la volta al marcador es van fer superiors i van ampliar l’avantatge.

Partido difícil para la Grama y eso que empezaron mandando en el electrónico. El rival tuvo que sudar para remontar y tras darle la vuelta al marcador se hicieron superiores y ampliaron la ventaja.

PREBENJAMÍ B 1-6 FC Martinenc B

Partit el qual va començar amb l’equip visitant atacant i posant-0-2 amunt. La Grama es va posar les piles i va aconseguir marcar i acostar-se al marcador. Els colomencs van apretar però sense sort de cara a gol mentre el rival al contraatac es va distanciar en el marcador.

Partido el cual empezó con el equipo visitante atacando y poniéndose 0-2 arriba. La Grama se puso las pilas y consiguió marcar y acercarse en el marcador. Los colomenses apretaron pero sin suerte de cara a gol mientras el rival al contraataque se distanció en el marcador.

PREBENJAMÍ C 0-7 FC Martinenc D

Partit regular de la Grama amb cap sort cara a porteria.

Partido regular de la Grama con ninguna suerte cara a portería.

PREBENJAMÍ D 3-4 AE La Salut Pere Gol C

Partit difícil dels colomencs contra un bon rival. Primer quart amb moltes ocasions i intensitat (1-1). En el segon quart la Grama va cometre alguna distracció en defensa i això li va costar anar-se’n al descans 1-2, van controlar la possessió però sense generar gaire. En l’inici del segon temps els locals van sortir una mica relaxats i van encaixar el tercer gol. La Fundació no es va enfonsar, es va fer propietària del joc acumulant moltes ocasions i aconseguint empatar (3-3). En uns últims minuts d’infart els visitants van marcar el gol de la victòria.

Partido difícil de los colomenses contra un buen rival. Primer cuarto con muchas ocasiones e intensidad (1-1). En el segundo cuarto la Grama cometió algún despiste en defensa y eso le costó irse al descanso 1-2, controlaron la posesión pero sin generar mucho. En el inicio del segundo tiempo los locales salieron un poco relajados y encajaron el tercer gol. La Fundació no se vino abajo, se hizo dueña del juego acumulando muchas ocasiones y logrando empatar (3-3). En unos últimos minutos de infarto los visitantes marcaron el gol de la victoria.