Victòria i permanència del Cadet A. Són de Preferent!!

El Cadet A seguirà sent de Preferent la propera temporada. Gran final de temporada d’equip i bona victòria a Vilassar de Dalt per 0-1.

A la primera part va ser una mica més superior el Vilassar, amb alguna arribada esporàdica de la Grama arribant al descans sense gols. El començament de la segona part va ser totalment diferent amb els colomencs sortint a pel partit des de l’inici.

En el minut 62 i després d’una jugada col·lectiva, un cop de taló de Miguel per assistir al Jordi que amb una rosca impressionant colava la pilota per l’escaire. Un golàs. D’aquí al final només sensació de perill però res més. Triomf del treball i la genialitat.

El Cadete A seguirá siendo de Preferente la próxima temporada. Gran final de temporada de equipo y buena victoria en Vilassar de Dalt por 0-1.

En la primera parte fue un poco más superior el Vilassar, con alguna llegada esporádica de la Grama llegando al descanso sin goles. El comienzo de la segunda parte fue totalmente diferente con los colomenses saliendo a por el partido desde el inicio.

En el minuto 62 y tras una jugada colectiva, un taconazo de Miguel para asistir a Jordi que con una rosca impresionante colaba la pelota por la escuadra. Un golazo. De ahí al final solo sensación de peligro pero nada más. Triunfo del trabajo y la genialidad.