UE Castelldefels B 2-6 ALEVÍ A

Partit contra el penúltim classificat on la Grama li va costar arrencar a bon nivell i a conseqüència d’això van patir diverses ocasions clares en contraatacs que gràcies al seu porter, Joel, no van acabar en gol. A la segona part van millorar els colomencs amb un joc més fluid i l’equip més intens.

Partido contra el penúltimo clasificado donde a la Grama le costó arrancar a buen nivel y a consecuencia de eso sufrieron varias ocasiones claras en contragolpes que gracias a su portero, Joel, no acabaron en gol. En la segunda parte mejoraron los colomenses con un juego más fluido y el equipo más intenso.

[divider]

CF Damm C 3-4 ALEVÍ B

La Grama sabia de la dificultat del seu rival així com del seu camp però a base d’un gran treball defensiu van treure endavant un partit en el qual sempre van estar per davant en el marcador. La Fundació va tornar a demostrar que es troba en una gran dinàmica i va ser superior al seu rival. Amb aquesta victòria els colomencs pugen al setè lloc i s’apropen a la cambra.

La Grama sabía de la dificultad de su rival así como de su campo pero a base de un gran trabajo defensivo sacaron adelante un partido en el que siempre estuvieron por delante en el marcador. La Fundació volvió a demostrar que se encuentra en una gran dinámica y fue superior a su rival. Con esta victoria los colomenses suben al séptimo puesto y se acercan al cuarto.

[divider]

CP Sarrià C 3-1 ALEVÍ C

A Can Caralleu es va poder veure un partit molt emocionant entre dos equips que lluiten pel mateix objectiu (la permanència). Un gol en pròpia porta en el primer minut de joc va avançar als locals. No va ser fins als últims compassos quan Vicenzo va empatar però amb el partit obert van arribar els dos gols de la victòria del Sarrià.

En Can Caralleu se pudo ver un partido muy emocionante entre dos equipos que luchan por el mismo objetivo (la permanencia). Un gol en propia puerta en el primer minuto de juego adelantó a los locales. No fue hasta los últimos compases cuando Vicenzo empató pero con el partido abierto llegaron los dos goles de la victoria del Sarrià.

[divider]

UE Sant Andreu D 1-2 ALEVÍ D

Primers dos quarts molt disputats i sense gols. Un corre-carrers, moltes anades i vingudes però sense definició de cara a porteria. En el tercer quart els locals en una bona transició van aconseguir col·locar-se 1-0 en el marcador i just abans del final arribaria l’empat en una jugada d’estratègia. En l’últim quart 1 va robar de pilota i una transició ràpida donaria la volta al resultat a favor de la Grama. Una victòria que va arribar a a falta de pocs minuts per al final.

Primeros dos cuartos muy disputados y sin goles. Un corre-calles, muchas idas y venidas pero sin definición de cara a portería. En el tercer cuarto los locales en una buena transición consiguieron colocarse 1-0 en el marcador y justo antes del final llegaría el empate en una jugada de estrategia. En el último cuarto un robó de balón y una transición rápida daría la vuelta al resultado a favor de la Grama. Una victoria que llegó a a falta de pocos minutos para el final.

[divider]

ALEVÍ E 6-2 CP Sarrià D

Tot i el resultat final va ser un partit molt complicat el que va tenir la Grama. Un molt bon treball aconseguint ser superior al seu rival va fer que els tres punts es quedaran a Santa Coloma.

Pese al resultado final fue un partido muy complicado el que tuvo la Grama. Un muy buen trabajo consiguiendo ser superior a su rival hizo que los tres puntos se quedarán en Santa Coloma.

[divider]

ALEVÍ F 19-1 FC Sant Martí-Condal D

Els colomencs van jugar al seu aire, van controlar des del principi amb bon joc i creant moltes ocasions. Al descans van marxar amb un 10-0 que ja deixava completament sentenciat el xoc. Després del descans van seguir amb la mateixa intensitat, l’equip tenia ganes de jugar i no van abaixar la guàrdia augmentant el marcador. Un cop més es va notar que quan la Grama té espais per jugar és difícil parar-la.

Los colomenses jugaron a sus anchas, controlaron desde el principio con buen juego y creando muchas ocasiones. Al descanso se marcharon con un 10-0 que ya dejaba completamente sentenciado el choque. Tras el descanso siguieron con la misma intensidad, el equipo tenía ganas de jugar y no bajaron la guardia aumentando el marcador. Una vez más se notó que cuando la Grama tiene espacios para jugar es difícil pararla.

Por admin