El Juvenil C va guanyar al Municipal de la Grama per un ajustat 2-1 davant el CE Diagonal. En el que va ser l’últim partit de Marc Rodríguez com el seu entrenador, se’n va de la Grama després de dos anys dirigint el Juvenil C.

Partit molt bo dels colomencs. A la primera part hauríem polèmica ja que una ocasió de Yeison seria detinguda pel porter visitant tocant la pilota amb les mans fora de l’àrea i sense ser expulsat, arribant així al descans amb 0-0.

A la segona part la Grama va seguir dominant i s’avançarien al marcador. A pilota parada arribaria l’empat però tot i el gol la Fundació no va enfonsar i marcarien el 2-1. Partit amb molta intensitat en el que lamentablement Víctor es va lesionar el canell en una jugada.

[divider]

El Juvenil C ganó en el Municipal de la Grama por un ajustado 2-1 ante el CE Diagonal. En el que fue el último partido de Marc Rodríguez como su entrenador, se marcha de la Grama tras dos años dirigiendo el Juvenil C.

Partido muy bueno de los colomenses. En la primera parte tendríamos polémica ya que una ocasión de Yeison sería detenida por el portero visitante tocando la pelota con las manos fuera del área y sin ser expulsado, llegando así al descanso con 0-0.

En la segunda parte la Grama siguió dominando y se adelantarían en el marcador. A balón parado llegaría el empate pero pese al gol la Fundació no vino abajo y marcarían el 2-1. Partido con mucha intensidad en el que lamentablemente Víctor se lesionó la muñeca en una jugada.

Por admin