BENJAMÍ A 1-3 EF Mataró C

El partit va començar amb una fallada de concentració als pocs segons que va ser aprofitat pel Mataró per posar el 0-1. La Grama va començar a treballar el partit i a trobar nombroses ocasions de gol força clares però sense fortuna. En una jugada aïllada el Mataró va anotar el 0-2. Els colomencs van seguir dominant el joc i les ocasions i després d’un golàs de Miguel retallarien. La Fundació mereixia l’empat però de falta els visitants van matar el xoc.

El partido empezó con un fallo de concentración a los pocos segundos que fue aprovechado por el Mataró para poner el 0-1. La Grama empezó a trabajar el partido y a encontrar numerosas ocasiones de gol bastante claras pero sin fortuna. En una jugada aislada el Mataró anotó el 0-2. Los colomenses siguieron dominando el juego y las ocasiones y tras un golazo de Miguel recortarían. La Fundació merecía el empate pero de falta los visitantes mataron el choque.

[divider]

BENJAMÍ B 0-1 EF Premier Barcelona

La Grama va posar molta actitud davant un dels equips més forts de la lliga. Al descans el conjunt visitant va marxar guanyant en aprofitar una fallada local. A la segona meitat la Grama va tenir moltes ocasions, van arribar a estavellar-se amb el pal, però no van trobar el camí al gol.

La Grama puso mucha actitud ante uno de los equipos más fuertes de la liga. Al descanso el conjunto visitante se marchó ganando al aprovechar un fallo local. En la segunda mitad la Grama tuvo muchas ocasiones, llegaron a estrellarse con el palo, pero no encontraron el camino al gol. 

BENJAMÍ C 7-0 Trajana-PB Sant Just B

La Grama es va enfrontar al cuer de la lliga. Tot i la classificació del rival l’equip va sortir amb les ganes i la motivació necessàries per afrontar el partit amb les màximes garanties de guanyar-lo. Van fer un gran treball i van sumar tres punts que els col·loquen en una correcta posició per afrontar l’últim partit de la primera volta.

La Grama se enfrentó al colista de la liga. Todo y la clasificación del rival el equipo salió con las ganas y la motivación necesarias para afrontar el partido con las máximas garantías de ganarlo. Hicieron un gran trabajo y sumaron tres puntos que les colocan en una correcta posición para afrontar el último partido de la primera vuelta.

BENJAMÍ D 4-5 CF Barceloneta

Partit en què un mal primer quart, amb 3 gols encaixats en 3 minuts (0-3) va provocar que la Grama sempre hagués d’anar a remolc. En el segon quart la Grama va retallar distàncies fins al 2-3 però el rival va matar el partit al contraatac. Amb 4-5 la Grama va crear ocasions per empatar però el resultat ja no es va moure. Els gols van ser de Felipe, Íker, Adrián i Samuel.

Partido en el que un mal primer cuarto, con 3 goles encajados en 3 minutos (0-3) provocó que la Grama siempre tuviera que ir a remolque. En el segundo cuarto la Grama recortó distancias hasta el 2-3 pero el rival mató el partido al contraataque. Con 4-5 la Grama creó ocasiones para empatar pero el resultado ya no se movió. Los goles fueron de Felipe, Íker, Adrián y Samuel.

BENJAMÍ F 2-7 CF Damm C

Partit on la Grama només va poder aguantar el rival durant un quart, la resta del partit la Damm va ser molt superior en molts aspectes tant tècnics com tàcticament fins i tot van ser més intensos.

Partido donde la Grama solamente pudo aguantar al rival durante un cuarto, el resto del partido la Damm fue muy superior en muchos aspectos tanto técnicos como tácticamente incluso fueron más intensos.
[divider]

CE APA Poble Sec B 5-1 BENJAMÍ G

Partit entre dos equips situats a la part mitjana-baixa de la lliga que es va decidir gràcies als quatre gols que va marcar el davanter local en la segona meitat. Eric Velez va avançar a la Grama en el marcador però finalment el seu equip acabaria sent remuntat.

Partido entre dos equipos situados en la parte media-baja de la liga que se decidió gracias a los cuatro goles que marcó el delantero local en la segunda mitad. Eric Velez adelantó a la Grama en el marcador pero finalmente su equipo acabaría siendo remontado.

Por admin