Resums dels equips Alevins (20 i 21 d’octubre)

ALEVÍ A 3-1 CF Damm C

Partit molt intens on en què tots dos equips movien la pilota molt ràpid. La Grama es va avançar al marcador per partida doble amb gols de Cristián i Josep, mentre a porteria Lenny ho va parar tot. En el segon quart Hugo faria el 3-0, la tònica va seguir sent la mateixa fins que amb el pas dels minuts la Damm va començar a funcionar millor i crear més arribades evitades per Lenny, la defensa i els pals fins que abans del descans va arribar el 3-1. Tercer quart on la Grama va saber patir el joc directe del rival i en l’últim vam veure un joc intens de tu a tu amb els colomencs amb un puntet més de control. Un bon treball defensiu per endur-se la victòria.

Partido muy intenso donde en el que ambos equipos movían el balón muy rápido. La Grama se adelantó en el marcador por partida doble con goles de Cristián y José, mientras en portería Lenny lo paró todo. En el segundo cuarto Hugo haría el 3-0, la tónica siguió siendo la misma hasta que con el paso de los minutos la Damm empezó a funcionar mejor y crear más llegadas evitadas por Lenny, la defensa y los palos hasta que antes del descanso llegó el 3-1. Tercer cuarto donde la Grama supo sufrir el juego directo del rival y en el último vimos un juego intenso de tú a tú con los colomenses con un puntito más de control. Un buen trabajo defensivo para llevarse la victoria.

ALEVÍ B 7-1 Aqua Hotel B

Gran partit de la Grama dominant de principi a fi cada un dels quarts. Partit seriós, sense cometre errors i sent molt efectius. Blas amb un hat-trick, Xavier, Manel, Alex i Eric van marcar els gols d’una victòria que serveix a l’equip per agafar confiança i seguir creixent.

Gran partido de la Grama dominando de principio a fin cada uno de los cuartos. Partido serio, sin cometer errores y siendo muy efectivos. Blas con un hat-trick, Xavier, Manel, Alex y Eric marcaron los goles de una victoria que sirve al equipo para coger confianza y seguir creciendo.

ALEVÍ C 4-4 FC Martinenc D

Partit de tu a tu on la Grama va desaprofitar fins a dues vegades un avantatge de dos gols que els haguessin permès sumar tres punts. Manuel i Omar van posar un 2-0 al marcador, Martinenc va retallar distàncies però un gol de Diego tornaria a posar a la Grama amb dos d’avantatge. Novament els visitants es van acostar en l’electrònic i Manu posaria el 4-2. Malauradament el Martinenc va aconseguir empatar el xoc.

Partido de tú a tú donde la Grama desaprovechó hasta en dos ocasiones una ventaja de dos goles que les hubieran permitido sumar tres puntos. Manuel y Omar pusieron un 2-0 en el marcador, Martinenc recortó distancias pero un gol de Diego volvería a poner a la Grama con dos de ventaja. Nuevamente los visitantes se acercaron en el electrónico y Manu pondría el 4-2. Desgraciadamente el Martinenc consiguió empatar el choque.

ALEVÍ D 1-8 Tecnofutbol CF

Al minut 4 els colomencs s’avançaria en el marcador però el rival es va reposar al cop sent el protagonista del joc arribant al descans 1-4. Segona meitat en què la Grama ho va intentar però el rival va ser millor. Weleson: «Derrota molt dura però no ens queda una altra que millora en molts aspectes i seguir per endavant, que segur que les victòries arribarà molta força.»

En el minuto 4 los colomenses se adelantaría en el marcador pero el rival se repuso al golpe siendo el protagonista del juego llegando al descanso 1-4. Segunda mitad en la que la Grama lo intentó pero el rival fue mejor. Weleson: «Derrota muy dura pero no nos queda otra que mejora en muchos aspectos y seguir para adelante, que seguro que las victorias llegará mucha fuerza.»

CD Arrabal-Calaf de Gramenet C 0-13 ALEVÍ E

El derbi colomenc se’l va endur amb autoritat la FE Grama després de fer un partit espectacular, sent molt superiors a un equip local que no va poder fer absolutament res. Arnau Montaño va marcar 6 gols, Justin Valentin amb un doblet, Anthony també amb dos gols, Noah, Isaac i Marc van marcar els gols blaus en una golejada que va poder haver estat molt més gran si no la Grama no hagués frenat el ritme aterridor.

El derbi colomense se lo llevó con autoridad la FE Grama tras hacer un partido espectacular, siendo muy superiores a un equipo local que no pudo hacer absolutamente nada. Arnau Montaño marcó 6 goles, Justin Valentin con un doblete, Anthony también con dos goles, Noah, Isaac y Marc marcaron los goles azules en una goleada que pudo haber sido mucho mayor si no la Grama no hubiera frenado el ritmo aterrador.

ALEVÍ F 8-5 PB Cinc Copes G

Partit per oblidar de la Grama tot i que van aconseguir sumar els 3 punts. Els colomencs es van confiar en excés fins al punt de donar molta vida al rival i patir. Un gran segon quart en el que van ser molt superiors els va servir per guanyar. Asier amb un hat-trick, Denis amb un doblet, Íker, Samuel David i Raúl van marcar els gols.

Partido para olvidar de la Grama a pesar de que consiguieron sumar los 3 puntos. Los colomenses se confiaron en exceso hasta el punto de dar mucha vida al rival y sufrir. Un gran segundo cuarto en el que fueron muy superiores les sirvió para ganar. Asier con un hat-trick, Denis con un doblete, Íker, Samuel David y Raúl marcaron los goles.

Les Corts de Barcelona B 1-2 ALEVÍ G

Partit complicat de la Grama fora de casa en un camp entollat, en males condicions. Tot i això els colomencs van dominar còmodament posant-0-2 amb gols de Víctor i Cristian. A set minuts del final en un contraatac va arribar l’únic gol local. Victòria merescuda de la Grama.

Partido complicado de la Grama fuera de casa en un campo encharcado, en malas condiciones. A pesar de eso los colomenses dominaron cómodamente poniéndose 0-2 con goles de Víctor y Cristian. A siete minutos del final en un contraataque llegó el único gol local. Victoria merecida de la Grama.