Resums dels equips Benjamins (20 i 21 d’octubre)

Unificación Llefià 6-2 BENJAMÍ A

En el primer minut la Grama es va avançar al marcador, un primer quart dominat per ells. A partir del segon quart els colomencs van baixar el ritme fins al punt d’arribar a veure remuntat 5-1. Últims dues cambres per a la Grama però la diferència en el marcador ja era molt gran.

En el primer minuto la Grama se adelantó en el marcador, un primer cuarto dominado por ellos. A partir del segundo cuarto los colomenses bajaron el ritmo hasta el punto de llegar a verse remontado 5-1. Últimos dos cuartos para la Grama pero la diferencia en el marcador ya era muy grande.

FC Santfeliuenc 3-3 BENJAMÍ B 

Partit de donar i rebre, molt intens en tots els quarts. Un empat just doncs qualsevol dels dos equips es podria haver endut la victòria. La Grama es va avançar al marcador però els locals van capgirar (2-1). Més tard arribaria l’empat a dos. En l’últim quart el Santfeliuenc va marcar el 3-2 i abans del final la Grama va aconseguir l’empat.

Partido de toma y daca, muy intenso en todos los cuartos. Un empate justo pues cualquiera de los dos equipos se podría haber llevado la victoria. La Grama se adelantó en el marcador pero los locales le dieron la vuelta (2-1). Más tarde llegaría el empate a dos. En el último cuarto el Santfeliuenc marcó el 3-2 y antes del final la Grama consiguió el empate.

EF Mataró D 5-10 BENJAMÍ C

Quarta victòria consecutiva de la Grama, aquest cop en un camp molt complicat i contra un rival que malgrat l’inici complicat donarà molt que parlar. Partit completament dominat a favor de la Grama, mantenint la possessió en tot moment i generant moltes ocasions clares. Els locals es van avançar després d’un córner, però la Grama va saber sobreposar-se i revertir la situació per acabar remuntant amb un contundent 5-10.

Cuarta victoria consecutiva de la Grama, esta vez en un campo muy complicado y contra un rival que pese al inicio complicado dará mucho que hablar. Partido completamente dominado a favor de la Grama, manteniendo la posesión en todo momento y generando muchas ocasiones claras. Los locales se avanzaron tras un corner, pero la Grama supo sobreponerse y revertir la situación para acabar remontando con un contundente 5-10.

CF Montañesa D 4-2 BENJAMÍ D

Resultat injust la Grama des del primer minut va sortir decidida a pel partit. 4 pilotes aïllats van fer sumar els 4 gols locals. La Grama va seguir atacant i així van aconseguir els seus dos gols. Després de posar-4-2 els colomencs van fer un setge constant a la porteria de la Montañesa però sense sort.

Resultado injusto la Grama desde el primer minuto salió decidida a por el partido. 4 balones aislados hicieron sumar los 4 goles locales. La Grama siguió atacando y así consiguieron sus dos goles. Tras ponerse 4-2 los colomenses hicieron un asedio constante a la portería de la Montañesa pero sin suerte.

Unificación Llefià E 6-2 BENJAMÍ E

Bon partit de la Grama però amb poc encert de cara a porteria gràcies a la gran actuació del porter rival que va parar infinitat de xuts a porta dels colomencs. Els visitants van començar aviat amb el marcador en contra i durant tot el joc van anar a remolc.

Buen partido de la Grama pero con poco acierto de cara a portería gracias a la gran actuación del portero rival que paró infinidad de chutes a puerta de los colomenses. Los visitantes empezaron pronto con el marcador en contra y durante todo el juego fueron a remolque.

BENJAMÍ F 1-8 FF Badalona F

Partit molt complicat el que va tenir la Grama davant un rival que va ser superior. Els jugadors locals van lluitar fins al final però sense fortuna. El Badalona va guanyar la partida al centre del camp.

Partido muy complicado el que tuvo la Grama ante un rival que fue superior. Los jugadores locales lucharon hasta el final pero sin fortuna. El Badalona ganó la partida en el centro del campo.